Zeze03 Merhaba bende haziran annesi olucam inşallah tahmini Doğum 19 haziran inşallah 🙏🏻🎈 bir oğlum olucak 💞🤰🏻
Munni İsim düşündünüz mü Kızlar bebişlere. Bazı yıllar bazı isimler çoşuyor Haziran anneleri acaba ne isimler düşünüyor belki bir ismi çoşturacağız ne dersiniz 😉 benim %90 kızım olacakmış islamda isim hakkı babanındır. Bende eşime bıraktım isim seçimini oda Hümeyra ismini istedi. Aişe annemizin peygamberimiz sav tarafından konulan künyesi 😊 iki isim olsun birini de sen seç dedi eşim Hümeyra ile uyumlu olarak duru olsun istedim. İnşallah sağlıkla sıhhatle bir Hümeyra duru geliyor.
Keje Munni bende haziran annesiyim 18haziran ikizlerime gebeyim ❤ tabii ikizler sikilmazda erken gelmezlerse😜😄🤗😜😍😍😍bakalim yasayip gorcez🙏❤
Ekksl Dün detaylı ultrasona girdim, ense kalınlıgı 6,5çıktı. Detaylıda ben gibi sorun yaşayan oldu mu? Çok kötü durumdayım
AliAsaf Munni bende 1 haziran çok az kaldı doğuma erken doğum yada tek başıma kaldığımda falan sancim gelirse napicam hiç bilmiyorum kızlar çantasını şimdiden hazırlayan var mı erken mi
Lavinya Munni haziran annelerine yazmışım ama 3 ay önce 12. Haftada bebeğimin kalbi durdu kaybettik 😔 şimdi tekrar hamileyim ekim annelerini takip ediyorum.. herkesin bebeğine ve güzel annelere sağlık diliyorum..
Duygumm333 Bizimde 20 haziran gozukuyor kiz gelicek ins 🙂 ama kız bebisler erken geliyor diyorlar bakalim ne olucak.haziran başinda beklemeye baslayin diyorlar :/
Oyaakyz Duygumm333 merhaba canım benimde 19 haziran benim bebişim de erkek olcak hayırlı olur inş analı babalı büyür