Munni gulcins doktor doktor gezmek biraz riskli gibi geliyor bana ultrason algı meselesi çünkü her algılayan doğru algılıyor da değil yanıltabiliryorlar insanları o yüzden en iyisi güvenilir doktor 😊
Evrem94 Bugun konturole gittim beta hcg yuksek cikmisti ikiz gebelik olabilir denmisti ama 1 yumoşum varmis 😍 kesesini gördük elhamdülillah 😍 4 haftalik oldugunu soyledi doktorum 😊
Denizz Munni Aynı sıkıntı bende de oldu 8+4te kalbi durdu biz 10 haftalıkken öğrendik şimdi 6+1 hamileyim kese oluşmuş dedi ama kalp atışlarını daha duyamamıştım geçen hafta gittiğimde pazartesi gideceğim tekrar bakalım bencede hemen geçsin şu 3 ay
Munni Denizz ben bugün tekrar gittim doktora sanırım şu on iki hafta geçene kadar her hafta doktordayım 😊😊
Deniz14 Handeaslan39 herkes o doktoru önerdi bana bakalım bir daha ki kontrolde sorucam sen dinledin mi peki
Ecem Munni duyduk teyzesi duyduk çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin ben çok duygulandım 😭❤
Deniz14 Handeaslan39 benim mide bulantım aşermem falan yok çok garip annem bana çekmişsin dedi hiç mide bulantısı çekmedim bugün ne kadar🙏🏻
Handeaslan39 Deniz14 beynimde ilk hamileliğimde vardı bunda YÖK ara sıra bulantım oluyor midemde gaz oluyor o kadar 🙂 Olmasın ama çok kötü bişey o
Deri Handeaslan39 en son adetin 19 subat senin. Benimde en son adet tarihim 21 subat 2 gün var atamizda🤗🙏🏻😍
Ecem Handeaslan39 ben 7 haftaya girdim bugün ❤ Dün kalp atışlarını duyduk teyzesi 😍 ama bi sorunumuz var hafif açık kahve gibi bir akıntı geldi progestan diye bir ilaç içiyoruz şimdilik o benim morelimi bozuyor 😔
Handeaslan39 Ecem oy maşallah bende 7+6 haftalığım ☺ Hiç korkma canım ilacını iç ve bol bol dinlen emin ol zaten hayırlı sağlıklıysa olur ve gönlünü ferah tut bende sen gibiyim ikinci hamileliğim olmasına rağmen hala pimpirikliyim
Ecem Handeaslan39 herşey allahtan ya herşeye razıyım sağlıkla kucağımıza alalımda başka bişey istemiyorum 🙏🏼 Kaç yaş Aralık’la oldu bu şimdi 💋 ben de çok istiyorum ikinci çocuğu şunu bi doğurayım diğerini de sonra inşallah ❤
Handeaslan39 Ecem amin canım suanda oğlum 2.5 yasında kasımda 3e girecek 🙂 Fazla yas Yok aralarında canım olmamasıda daha iyi 🙂Bencede yap çocuktan zarar gelmez eşime kalsa 3 4 😂
Ecem Handeaslan39 ay seninki baya deli yürek galiba 😂 doğru çocuktan zarar gelmez tek büyüsün istemiyorum bende sen gibi en azından bi tane kardeşi olsun ❤ Dur kız bizimki de büyüsünde rabbim bitane daha nasip eder inşallah 👼🏼👼🏼