Alrcnaysee gulcins bende 11ekimde gittm 10 gün snra kalp atışı dedi cumartesi gidicem doktora bakalım duyarsam yazarım😊
Munni Alrcnaysee kalp atışını duyduktan sonra da stres bitmedi bende sakin olayım diyorum ama başaramıyorum 😔 12 hafta bir geçse rahatlayacağım sanki
Patito__ Selinsevener yani o olabilir eger yanlislik yoksa baska dr bul kendine okadar zaten duramaz insan catlar 🙂)
Munni gulcins doktor doktor gezmek biraz riskli gibi geliyor bana ultrason algı meselesi çünkü her algılayan doğru algılıyor da değil yanıltabiliryorlar insanları o yüzden en iyisi güvenilir doktor 😊
Evrem94 Bugun konturole gittim beta hcg yuksek cikmisti ikiz gebelik olabilir denmisti ama 1 yumoşum varmis 😍 kesesini gördük elhamdülillah 😍 4 haftalik oldugunu soyledi doktorum 😊
Denizz Munni Aynı sıkıntı bende de oldu 8+4te kalbi durdu biz 10 haftalıkken öğrendik şimdi 6+1 hamileyim kese oluşmuş dedi ama kalp atışlarını daha duyamamıştım geçen hafta gittiğimde pazartesi gideceğim tekrar bakalım bencede hemen geçsin şu 3 ay
Munni Denizz ben bugün tekrar gittim doktora sanırım şu on iki hafta geçene kadar her hafta doktordayım 😊😊
Deniz14 Handeaslan39 herkes o doktoru önerdi bana bakalım bir daha ki kontrolde sorucam sen dinledin mi peki
Ecem Munni duyduk teyzesi duyduk çok farklı bi duygu allahım isteyen herkese nasip etsin ben çok duygulandım 😭❤
Deniz14 Handeaslan39 benim mide bulantım aşermem falan yok çok garip annem bana çekmişsin dedi hiç mide bulantısı çekmedim bugün ne kadar🙏🏻
Handeaslan39 Deniz14 beynimde ilk hamileliğimde vardı bunda YÖK ara sıra bulantım oluyor midemde gaz oluyor o kadar 🙂 Olmasın ama çok kötü bişey o
Deri Handeaslan39 en son adetin 19 subat senin. Benimde en son adet tarihim 21 subat 2 gün var atamizda🤗🙏🏻😍
Ecem Handeaslan39 ben 7 haftaya girdim bugün ❤ Dün kalp atışlarını duyduk teyzesi 😍 ama bi sorunumuz var hafif açık kahve gibi bir akıntı geldi progestan diye bir ilaç içiyoruz şimdilik o benim morelimi bozuyor 😔
Handeaslan39 Ecem oy maşallah bende 7+6 haftalığım ☺ Hiç korkma canım ilacını iç ve bol bol dinlen emin ol zaten hayırlı sağlıklıysa olur ve gönlünü ferah tut bende sen gibiyim ikinci hamileliğim olmasına rağmen hala pimpirikliyim