FeriDEniz KbraTarhan merhabalar. Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah. Zamanı gelince sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun. 🙏
Snur94 KbraTarhan canım allah yardımcın olsun dua ediyorum inşallah vaktinde kavuşursun bebeğine biraz daha doğmaz
KbraTarhan BirsenDeniz hastanedeyim işte serumlar düşük önleyiciler antibiyotik filan gidiyoruz ☺ Birde ciğer geliştirici dün bi tane oldum biraz sonra bi tane daha olucam kanamam biraz daha iyi tuvalete bile kalkmıyorum Zaten
BirsenDeniz KbraTarhan aman iyi kalkma nasıl olsa hastanedesin biraz daha için rahat etmeli bebek büyüsün haftalar geçsin inşallah 🙏🏻
YcelMlayimYldrm KbraTarhan inşaallah zamanında sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin rabbim
KbraTarhan YcelMlayimYldrm amin inşallah canım Allah razı olsun hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏
KbraTarhan BirsenDeniz amin inşallah canım benim ya çok sağolasın hepimiz için inşallah 🙏 şöyle 27-28i bi görsek hiç olmazsa
Turkan KbraTarhan kilosunu sormayi unutdum o heyacandan 1 hafda once konturolum vardi orda oyrendiyimde 1200 qram