KbraTarhan 24+6 yatışım yapıldı Rahim yetmezliği var serklaj yapılmıştı aşırı kanamam var şuanlık açılmam Yok ama risk var ciğer geliştirici yapıldı dualarınızı bekliyorum dua edin doktor 2-3 hafta daha içeride kalması daha iyi dedi 🙏
BirsenDeniz KbraTarhan yaaaa sana kaç gündür yazacaktım nasılsın diye 😔 allahım yardım etsin inşallah bizim gibi olanlara yardım etsin bende sancılanıyorum sabah erkenden doktora gidecez 😔
Obsesifk KbraTarhan inşallah zamanında gelir canım sen elinden geldiğince kaşar süt ceviz kilo yapan şeyler ye kilo alsın bebiş
Turkan KbraTarhan merhaba canim bende 30 hfdadayim bende bu sabah ayni korkuyu yasadim bana iyne vuruldu eyer kanama durmazsa bende erken dogrucam inwallah allah yardimcimiz olur
KbraTarhan BirsenDeniz 11 buçuk gibi çok kanamam oldu suyum geldi sandık Allahtan suyum iyi şuanda dikişlerde de bişey Yok ama açılmam da Yok ama rahim zorluyor bi kaç hafta daha dayanması lazım 😔
Busraaytac BirsenDeniz çok çok geçmiş olsun inşallah sizinde bi sorununuz çıkmaz. Nasıl bi sancılanma yaşıyosunuz
KbraTarhan Obsesifk yatışım yapıldı inşallah biraz daha dayanır kilosu haftasına göre iyi önde gidiyor Allah’a şükür 🙏
BirsenDeniz KbraTarhan inşallah dayanır arkadaşım çok dua edeceğim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum
BirsenDeniz KbraTarhan evet sürekli ediyorum gözüme uyku girmedi zaten sabahın gelmesini dört gözle bekliyorum senin içinde okudum ve okuyacağım sürekli inşallah bebeklerimiz dayanır allahım mucizesini bizede gösterir kanamayı durdururlarsa bişey olmaz inşallah neyseki açılman yok çok şükür 🙏🏻
KbraTarhan BirsenDeniz amin inşallah canım Allah’ın izniyle herşey güzel olacak inşallah Allah razı olsun 🙏❤
KbraTarhan Turkan bende şuanda işte hastanede tedavi görüyorum serum iğne ciğer geliştirici hepsini oluyorum Rabbim yardımcımız olsun sizin gene 30 hafta iyi kaç kilo
Turkan KbraTarhan kilosunu sormayi unutdum o heyacandan 1 hafda once konturolum vardi orda oyrendiyimde 1200 qram
BirsenDeniz KbraTarhan canım benim severim onu ben Allah’ın izniyle hemen kilo alır inşallah dayanır kuzum