perihankrkya Bsrnb benimde erkeğe benziyo ama tam emin değilim demişti doktorum ☺ arkadaşlarımdan ve akrabalarımdan gebe olan var erkek onlarinda 😊 benim haftaya belli olucak 12 haftalıkken gitmiştim haftaya kontrolüm var 17 haftalık olucam o zaman öğrenicez bakalım 😊 önem li olan sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez bence 😊
Yeni_anne_ Bsrnb Bsrnb Ben hep kız istemiştim ama başından beri erkek olacak gibi hissediyordum . Bugün doktor da bakarken ne hissediyorsan odur anneler hissediyor dedi erkek dedim. Pipisini bile gördüm😅 Siz erkek istiyorsunuz galiba Allah gönlünüze göre versin.
Bsrnb Yeni_anne_ eşim kız çok istiyor benim için kız erkek farketmez sağlıklı hayırlı olsun da ☺️ Ama ben de erkek hissediyorum 🙂
Hayalet Bsrnb benim kızım soldaydı oğlum da sağ da olmustu farketmiyor nerde olduğu ama denk olabilir elbette ☺️ Kız erkek farketmez elbet
Asl_93 Bsrnb ben de deliler gibi araştırıyordum 😂🙈 benim de soldan döllendi oğluşum olacak inşallah 🙏🏼 Çin takvimine bak canım genellikle doğru çıkıyor ☺️
Berfin_kycn Bsrnb benim bütün belirtilerim erkekti kesem fasulye gibiydi sivilcelenme oldu bebeğim sağ ve sol daydı yer değişiyordu kusma bulantı yoktu azdı tatlıdan soğumuştum aşırı bel ağrılarım vardı kilo almadm verdim hafif karnım çıktı sadece herkes erkek dedi ama hatta ben bile erkek hissederdim kızım geliyor🤣😍pek inanmayın bence
Yasmiiinn Berfin_kycn ayy beni anlatmışsın resmen ama bebeğim erkek yani kemik yapısına göre şuanlık erkek dedi değişirmi bilmiyorum ama sendeki özellikleri hepsi bendede var😂😂 hatta kesemde fasulye şeklinde bakalım 😂