Yasmiiinn Berfin_kycn ayy beni anlatmışsın resmen ama bebeğim erkek yani kemik yapısına göre şuanlık erkek dedi değişirmi bilmiyorum ama sendeki özellikleri hepsi bendede var😂😂 hatta kesemde fasulye şeklinde bakalım 😂
Berfin_kycn Yasmiiinn yani erkeğe dair ne belirti varsa bende var🤣hala da var hala da erkek hissediyorum ama doktorum kesin kız dedi 😍🤦♀️🤣😂çinn takvimi rus takvimi kan yenileme yılı hepsi erkek çıktı o yüzden inanmıyorm ya🤣
Seher_kursad Bsrnb benim de tüm çevrem ve bende kız şuan ayrıca sağ sol gibi durumlar tahmin yürütmek için yeterli bilgi değil bunu bi doktor nasıl söyler anlayamadım. Ayrıca şuan ikinci hamileliğim ilki sağ di erkek oldu şuan sol tarafta kız
Yasmiiinn Berfin_kycn ahhaha benimde öyleydi bende hepsini ama hepsini dedim hep erkek çıkıyordu rüyamdada üst üste 3 kere erkek gördüm benimde erkek olucak demekki🐣🐣 sağlıkla gelsinler inş🤲
Rabiakk Berfin_kycn ben de hep erkek görüyorum emziriyorum yıkıyorum hamileyim diyorum rüyamda oğlum olacak diyorum tersine mi çıkıyor acaba 😁
Rabiakk BerenDeren06 ultrasondan bakınca solda ise kız mı oluyır benım de hep solda ve sürekli sol tarafta batma oluyor 12+1 iz kıza benziyor dedi ama değişir mi acaba 🐣☺️😊
BerenDeren06 Rabiakk vallahi ben hamile oldum olalı sol tarafta kızım 😍 ultrasona girince hep solda kafası ama bu isler tam tersine de dönebiliyo canım.. Sol kasıgım da dönüyo bebek hep Allah senin de gönlüne göre versin insallah 🙂
AyaYlmazYldrm Bsrnb ilk cocugumdada hp erkek oluyodu erkek senesi dediler bnimkide erkek oldu bu cocugumdada yine erkek senesi diyorlar bir kizi tutturamadim