Duygu538 SenHepMercimekOlarakKalacaksin belim kasıklarım be karnım ağrıyor ama dinlenince geçiyor sizin de öyle mi🧐
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Duygu538 valla ben calisiyorum zaten ama oturuyorum hep. Otururken de coo ağriyor sonra aksam eve gelip uzaniyorum yine ağriyor. Tum gun uzaniyor olsaydim agrir miydi bilmiyorum 😞
Duygu538 SenHepMercimekOlarakKalacaksin rabbim kolaylıklar versin geçenlerde üşüttüm sanırım ondan oldu benim ağrılarım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Duygu538 ben de usutmus olabilirim cunku 2 gecedir de sabaha karsi asiri terlemis sekilde uyaniyorum sonra da usumeye başlıyorum😒
SenHepMercimekOlarakKalacaksin deletedmom507 doktorunuza sordunuz mu bel agrisini? Ben henuz gtmedim benim de cok agriyor 9 haftaligm ben de
Duygu538 SenHepMercimekOlarakKalacaksin haftaya kontrolüm var özele gitmediğim için arayıp sorma imkanım yok malesef😔 bende 10+2 yim şu anda
deletedmom507 SenHepMercimekOlarakKalacaksin iki hafta sonra gidecem ama önemli değildir diye düşünüyorum uzandığımda geçiyor doktor arayışındayım aslında bu yüzden diğer doktorumu da aramadım
Kbrazcan goncasln canım bugün doktor bana da erkek dedi cinsiyeti için ama değişebilir çok kaptırma dedi değişir mi bilmiyorum 😅
goncasln Kbrazcan hadi bakalım hayırlısı canım 🙏🏻 ekimde doğacaklar hep erkek 😂 bir iki haftaya kesinleşir hepimizin 😊 birde erkek diyipte kız çıkan hiç duymadım sen duydun mu 😊🤷🏼♀️
Sultan42 goncasln benim ikizlerim olucak oğlum var 19aylık suanda Gönül ister biri kız olsun biri erkek hayırlısı rabbim sağlıkları ile ikisinide versin