Kbrazcan JuesiMelissa bende anlamadım valla ya 🤔 ben gördüm sanki çıkıntıyı ama yinede çok heveslenip bişey almıcam 😅
Esesli JuesiMelissa ilk başlar da kız bebekler de vajina dudakları yada klorist çok Şişkin olabiliyormuş o yüzden karıştırıyorlarmış
Sultan42 goncasln benim ikizlerim olucak oğlum var 19aylık suanda Gönül ister biri kız olsun biri erkek hayırlısı rabbim sağlıkları ile ikisinide versin
Ekimannesi JuesiMelissa bana da erkek olabilir sesi 11 ve 13. Haftalarda ama tam gelişim 14. Hafta gibi tamamlandığından kesin bişey söylemiyor doktorlar.
SemihDamlaDalan Yaseminaktas benimde 29 ekim Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim herkese
Kbrazcan goncasln kızlarınkiyle karışabiliyormuş kaynanam dedi 🤣 kızın şeyi dolgunsa olur yanlışlık dedi🤣
goncasln Kbrazcan 😂😂 hiç güleceğim yoktu daha neler öğrenicez 😂 bir iki hafta daha sabredelim kesinleşsin 🙊
busrasahinn 9 Ekim ama ikili testte ultrasonda 8 Ekim şimdilik bakalım cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah en kısa zamanda öğreniriz bizde ve sağlıklı hayırlı evlat olarak kucagimiza alırız inşallah ❤🙏
Kbrazcan goncasln aynen hayırlsı canım hakkımızda çok heycanlı ya ben rüyamda erkek gördüm ama bilemiyorum işte 🙈🤣