Kbrazcan goncasln aynen hayırlsı canım hakkımızda çok heycanlı ya ben rüyamda erkek gördüm ama bilemiyorum işte 🙈🤣
goncasln Kbrazcan yaaa o zaman erkek 😊 analar hisseder dediler bende hep kız dedim erkek çıktı 🤣🙍🏼♀️
Esesli JuesiMelissa ilk başlar da kız bebekler de vajina dudakları yada klorist çok Şişkin olabiliyormuş o yüzden karıştırıyorlarmış
esrsay Haftadayım. Geçen hafta bi çıkıntı var dedi dr bize de 😂 kız olmasını isterim ama Allah sağlıklı hayırlı evlat versin öncelikle tabi.😊 bu arada bulantılar çok kötü 11 kilo verdim. 😶
seda1703 bizde bugün gittik 13. haftadayz bebişimiz bacak bacak üstüne atmış uyuyordu bir ara doktor uyandırdı bu sefer eliyle kapattı görmeyelim diye 5 mayısı beklicez artık 🙂 hayırlısıyla
Rbysf Fatosvrl ogrenemediniz mi gercekten göstermiyorsa kız dir buyuk ihtimal cunki erkekler cabuk gösteriyor
Asli_19 Hayır daha öğrenemedim canım ama tahminde bulundu kıza benziyor dedi 16. Haftamizda gidicez doktorumuza inşallah ozman😄💟Sen öğrendin mi?
bejanne00 Asli_19 bende tahmin bile yok daha sırtını döndü 😌 2 hafta sonrada ben gidicem tam öğrenmek için