zelihakoca DiplomaliEvHanimi bendede boyle sol tarafında bisey varmış gibi hissediyorum dolgunluk var
Gizemmmmmmkync DiplomaliEvHanimi benim de 24 şubatta belli olacak ama vermicem kan adeti beklicem adetim geçerse 2-3 gün vereceğim o zaman
zelihakoca DiplomaliEvHanimi canım akintin varmı seninde acaba bide benim idarar Rengim sararsi iyice
zelihakoca Gizemmmmmmkync bendede var yumurta tembelliği bizimki düşük ihtimal gibi duruyo bu ay desenize
Sahraelif Gizemmmmmmkync kaçıncı gün başladı akıntı benim 8. günüm iğneden sonra ama akıntı Yok 😔Akıntı olması hamilelik belirtisi Çğnkü
Sahraelif Gizemmmmmmkync merhaba bana yardımcı olur Musun iğnenin 9.günü 7.07 çıktı bugün 11.gün 3.60 çıktı düşmüş yani değerin yükselme şansı var mı sizce
zelihakoca DiplomaliEvHanimi evet bendede ayni inşallah gebelik belirtileridir ilk kim hamile olursa o söyleşinin
Yello Sahraelif canım benım akıntım var seffaf 7. Gun bugun dun oylesıne sırf o cızgıyı görmek ıcın test yaptım ıgnenın etkısı oldugunu bılıyorm sılık cıktı ona bıle nasıl duygulandım bıde gercek olsa nasıl olur bılemem