Yello Sahraelif canım benım akıntım var seffaf 7. Gun bugun dun oylesıne sırf o cızgıyı görmek ıcın test yaptım ıgnenın etkısı oldugunu bılıyorm sılık cıktı ona bıle nasıl duygulandım bıde gercek olsa nasıl olur bılemem
Sahraelif Yello benim akıntım Yok ama bugün midem bulandı psikolojik mi bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir
Yello DiplomaliEvHanimi kuzum senıde bayadır burda göruyorm cok ugrastın ınsallah rabbım yuzunu guldursun ınsallah bızımde kucagımız boş kalmasın
Sahraelif DiplomaliEvHanimi test yaptırdın mı Can'ım benim bugün 11. Gün 9. Gün 7.07 çıktı 11.gün 3.60 yani düşmüş acaba yükselir mi
Yello Sahraelif canım bence yaptrma cunku cıksada yanıltır ıgnenın ıcındede beta hormonu varya bence bı 13 gun fılan bekle derım ınsallah ınsallah ınsallah tutmustrda bebıs haberını alırsın🤲🏻
aayseegul zelihakoca iğne etkisi canım ben 3 ay kullandım o iğneyi.değer düşmeye başlıyorsa üzgünüm gebelik yok
Yello Sahraelif yok canım ne kusuru olurmu oyle sey hepımız aynı durumdayz ınsallah rabbım gerceklestırsın
Yello DiplomaliEvHanimi ben saklıcaktım testıde sonra dedım bakıp bakıp durucam ama en azındna hıc yokdan görmus oldum nasıl bıseymıs😅
zelihakoca Sdmrll 12. Gunu bekle canım yoksa benım gıbı hayal kırıkşıgı yasama azalıyor diye üzülme en azından