Aslima idrarın gelip geri kaçması hissi sistit belirtisi. enfeksiyon da olabilir. korkulacak bişey yok bi tahlil yaptırın netice hayırlı çıkar inşallah 💕

Adige09 anladım canım tsk ederim. Allah yardım etsin sizede. Bir avazda kurtulun inş

Aslima Hayır anlattığın şeylerin karşılığı genelde üşütünce idrar yolu enfeksiyonu olunca böyle olur dr toz şase verir tek kullanımlık gece yatmadan içersin sabaha kadar tuvalete çıkmaman lazım sabah rahatlatsın atlatırsın

Gizemciim anladım canım teşekkür ederim allah izin verirse cuma günü detaylı ulturasonum var ozaman dile getiririm bunu

Dua38 anladım canım ama idrarla ilgili bişey desem test yapıyor doktorum sonuç temiz çıkınca geri bişey yapmıyor. Temiz çıksada yine o dediginizden vermesimi lazım acaba

Aslima şikayetlerin var ya verir ben 3 defa kullandım cnm toz şase doktorum verdi test sonucuna ve şikayetlere göre veriyor

Dua38 hmm tekrar soyleyim ozaman belki verir banada. Tak ederim canım

Aslima geçmiş olsun canm aynı şeyleri suan ben yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 🤦🏻‍♀️ 32.haftadan beri cekiyorum 4 tane ayrı ayrı çeşit antibiyotik kullandım hala aynıyım suan yatağın içinden kıvranıyorum resmen hem agri hem tuvalete gitme hissi ayrica batma ne ararsan var 🤦🏻‍♀️ Bence bir doktora git tahlil yapıyorlar direk çıkar enfeksiyonsa sonra ileriki zamanlarda bebek büyüdükçe daha kötü hale geliyor baştan çaresine bak hemen

Mervettas anladım canım bende bi idrar testi isteyim ozaman. Tak ederim sanada çok geçmiş olsun canım

Aslima aynı problem bendede vardı idrar tahlilleri temiz çıktı dün kontrol için gittiğimde rahim ağzı kısalması var dedi iğne verdi ve sürekli yatıp dinlenmem gerektiğini yoksa erken doğum riski olduğunu söyledi

Aslima şikayetlerim doğrultusunda ultrasonla baktı kısalma var dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol için gideceğiz