Kızlar bikac gündür idrar torbamda bi baskı var idrarim var gibi sürekli bide sanki idrar yaptığım yerde şancı var gibi. Hatta karnimda değişik bi his oluyor sonra idrar torbamda bi baskı oluyor idrarirm geldi gibi oluyor geri geçiyor ağrıyla birlikte. Bi çözemedim bilen varmı kızlar ya. Bide kasigimin tam şeyimin üstünde şişlik var acaba idrar torbam mi orası. Bi arada 20+3 um
Idrar torbama baskı ve ağrı
Bebek aşağıda da ondan oluyor bizde kucukken oyleydik.İlerleyen zamanlarda kasılmaların olacak ve o kasılmalarla beraber bebek hareket edecek aniden çişiniz gelecek tuvalete koşacaksiniz bir de çatı agrisi olabilir.Benim anlattığına gibiydi 20 haftaların basinda suan 38+3 üz anlattığım gibi artik yürüyemiyorum bebek asagida ve kanala inmis
Aslima canim kasılmalar kotu bisey degil normal akışında aslında 30.hatalardan sonra sıklasır karnım sertleşir bebek hareket etmeye calisir sıkışır.rahat hareket edemezsin.Kasılmalar dinlenince geçer gecmezse dogum sancisidir zaten.biz 38 haftaligiz dinlenince gecmiyor bazen ama hafifliyor işte
Aslima idrarın gelip geri kaçması hissi sistit belirtisi. enfeksiyon da olabilir. korkulacak bişey yok bi tahlil yaptırın netice hayırlı çıkar inşallah 💕