Kızlar bikac gündür idrar torbamda bi baskı var idrarim var gibi sürekli bide sanki idrar yaptığım yerde şancı var gibi. Hatta karnimda değişik bi his oluyor sonra idrar torbamda bi baskı oluyor idrarirm geldi gibi oluyor geri geçiyor ağrıyla birlikte. Bi çözemedim bilen varmı kızlar ya. Bide kasigimin tam şeyimin üstünde şişlik var acaba idrar torbam mi orası. Bi arada 20+3 um

Aslima normaldir canım bende 30+3 üm idrar torbama sürekli baskı yapıyor hareket ettiiği için. Eğer çok rahatsız etmiyorsa tedirgin olmana gerek yok. Enfeksiyon olmasın da dikkat et.

Aslima sistit belirtileri gibi geldi bana bi dr a görünün bence

Sng_snr aslinda 10 gun once falan kontrolum varsi tahlil yapildi bisey cikmadi. Hemde dediginiz gibi saanki hareket edince oluyor yani hareket denince ben hissetmiyorum ama tahmin ediyorum acaba harekettenmi diye

Bebek aşağıda da ondan oluyor bizde kucukken oyleydik.İlerleyen zamanlarda kasılmaların olacak ve o kasılmalarla beraber bebek hareket edecek aniden çişiniz gelecek tuvalete koşacaksiniz bir de çatı agrisi olabilir.Benim anlattığına gibiydi 20 haftaların basinda suan 38+3 üz anlattığım gibi artik yürüyemiyorum bebek asagida ve kanala inmis

Aslima canm bende de bu şikayetler vardı. Bugün idrar tahlil sonuçları öğrendim ki. İdrar yollarımdan enfeksiyon kapmışım. Ve kum geçiriyormuşum. Baya riskli bişeymiş aslında 😣 doktorum kontrollerimi sıklaştırdı. Ağrın sancın olursa hemen gel dedi. 26+3

Adige09 kasilmalar kotu biseymi ya ı doğumla alakalimi acaba. Evet aslında bebek aşağıda. Yukarı ne zaman çıkarsa artık. Çok korkutuyor böyle şeyler beni ya

Smyyslh yaa allah korusun. Çok geçmiş olsun. Sizdedemi böyle şeyler oluyordu bendeki gibi

Aslima amin canm aynen bende de mevcut bu durum 😣 yinede teşhisi en iyi doktorun koyar canm. İnşallah bişeyin yokturdur

Smyyslh ay inş ya. 10 gün önce falan gittim test yapılmıştı biseyyoktu sonradan olduysa bilemem tabi

Aslima canim kasılmalar kotu bisey degil normal akışında aslında 30.hatalardan sonra sıklasır karnım sertleşir bebek hareket etmeye calisir sıkışır.rahat hareket edemezsin.Kasılmalar dinlenince geçer gecmezse dogum sancisidir zaten.biz 38 haftaligiz dinlenince gecmiyor bazen ama hafifliyor işte

Aslima idrarın gelip geri kaçması hissi sistit belirtisi. enfeksiyon da olabilir. korkulacak bişey yok bi tahlil yaptırın netice hayırlı çıkar inşallah 💕

Adige09 anladım canım tsk ederim. Allah yardım etsin sizede. Bir avazda kurtulun inş

Aslima Hayır anlattığın şeylerin karşılığı genelde üşütünce idrar yolu enfeksiyonu olunca böyle olur dr toz şase verir tek kullanımlık gece yatmadan içersin sabaha kadar tuvalete çıkmaman lazım sabah rahatlatsın atlatırsın

Gizemciim anladım canım teşekkür ederim allah izin verirse cuma günü detaylı ulturasonum var ozaman dile getiririm bunu

Dua38 anladım canım ama idrarla ilgili bişey desem test yapıyor doktorum sonuç temiz çıkınca geri bişey yapmıyor. Temiz çıksada yine o dediginizden vermesimi lazım acaba

Aslima şikayetlerin var ya verir ben 3 defa kullandım cnm toz şase doktorum verdi test sonucuna ve şikayetlere göre veriyor

Dua38 hmm tekrar soyleyim ozaman belki verir banada. Tak ederim canım