drn5410 Dilara51 ben bazen bastırıp rahatsız ediyorum hareket etsin duyayım diye 🤭 heralde bir şey olmaz ya içinde amniyon sıvısı var üstünde kaç kat deri var 🤭 kolay kolay rahatsız olmaz sanıyorum 🤭
CgdmZtrk drn5410 bende çok mıncıklıyorum 🙂 baktım uzun süre kımıldamadı hemen mıncık mıncık ediyorum 🙂 çok güzel bi duygu 🥰
Bhralsnck drn5410 ben suan 30 haftalığım en cok sabah namazında ki saatlerde karnım boş oluyor ya öyle cok hissediyorum ki 😂😂 bide benim iç karnım geniş düşün
Bhralsnck drn5410 fazlasıyla zevkli ama bazen diyorum herhalde icerde bir yerlerim yırtılıyor karnım tok olunca hareket alanı kısıtlanıyor ya kolu bacağı öğlen bi hissediyorsun ki bir yerin yırtılıyor gibi 😂😂😂
DilekBodurr Harvicell o zaman bebişim hareketlendi demekki🤰 Zaten anlıyorum da hani genelde 20 den önce hissedemezsin diyenler oluyor ya onun için dedim 😊
Bskrt Happpm 16+4 içimde taklalar atıyor 😂 ama ilk gebeliğimde 21 de hissetmştm hafifi bi hareket bunda çok erken hissettm zaten o kadar dönüyor ki cinsiyeti bile öğrenemedk, doktor bile şaşırdı böylr olmasına