CgdmZtrk drn5410 bende çok mıncıklıyorum 🙂 baktım uzun süre kımıldamadı hemen mıncık mıncık ediyorum 🙂 çok güzel bi duygu 🥰
drn5410 burcu0818 canım bende 17yim göbek deliğimin 4 5 parmak altında hissettim ben sertlik hissettim her zaman hissetmiyorum ama 🤭
burcu0818 Bende iki gün önce göbek deliğimin yanlarında pıt pıt şeklinde bişey hissettim ama bebek mi değil mi bilemedim
drn5410 burcu0818 yok kuzum göbeğimin 5 parmak altının 1 2 parmak solu idi diyebilirim ortaya yakın yani
30ekim19 burcu0818 ultrasona girdiğinde cihaz karnının ne tarafındaysa takip et sende ona göre elini oraya koy hissedersin
Burcu_hira burcu0818 sizin cinsiyetiniz belli oldu mu acsba bugün doktora gideceğinizi yazmışsınız genelde 17 hafta olanları merak ediyorum
Naghansuel DilekBodurr evet olabilir tabi ki 😊 daha o kadar güzel tekmeler bekliyor ki sizi anlatılmaz yaşanır Rabbim sağ salim kucağına almayı nasıp etsin ❤️
Burcu_hira DilekBodurr bencede erken değil canım bende 17haftalik oldum masallah hiç durmuyor ana bu üçüncü ondan olabilir diğerlerini çok hatırlamıyorum cinsiyetiniz belli mi
burcu0818 Burcu_hira evet canım 14 haftalıkken erkek demişti yinede şüphem vardı dün netleşti bir oğlumuz olucak hayırlısıyla 🤗