Esrahakan Nltka Bir çok kilo almasından korkan da benim galiba 32 de 1800 ken 34 de 2700 olmuştu geçen hafta bu gidişle 4 ü geçerse normal doğum olmaz diye korkuyorum ☹️😑
Zerrinmesut19 Esrahakan 2 hafta içerisinde nasl o kadar kilo aldı benimde aynı şekildde 32+6 da 1800 dedi ama geriden geliyor dedi doktorm ne tükettinz😔
elifnurdeniz Zerrinmesut19 ben çok meyve tükettim canım bol bol nar portakal mandalina falan ye, bide tarhana ve mercimek çorbasını çok tükettim belki onunla alakalı olabilir yada genetikte olabilir bilmiyorum hiç
Esrahakan Zerrinmesut19 sanırım tatlı yaa bu ara aşırı tatlı isteğim oluyor çikolata falan o da kilo aldırıyor🤦🏼♀️
Aysglengn Nltka bende aynı şeyleri yedim 🙈Yediğim en çok şey süt , muz, ceviz, portakal ama tek porsiyonlar 🤣Napcsaz bu tospikleri nasıl diyete sokacağız yoksa doğuramazsın dedi doktor bana da
simge3110 Nltka insallah sen yeterki once allaha vücuduna bebeğine guven gerisi kolaylikla gelir insallah sağlıkla kavusursun
Azrazerin Nltka Senin bebeğin 2350 ise doğumda en fazla 3400-3500 gibi Bir bebiş doğar gayet güzel elbet. Ama doktorun iri irri dediği bebeğin minnacık birşey görünce şok olursun☺️ Ayrıca ultrason hep yanıltır haberin olsun 🥰 normal beslenmene devam et yeterli
bimuallime elifnurdeniz benimkide aynı hafta aynı kiloda. Ama ultrason 200 300 gram bile yanılabilirmiş. Doğuma kadar 3500 olsa hadi diyelim o bile normal doğuma engel değil Allahın izniyle😘 öyle söylendi yani bana😅 İlk gebeliğim
elifnurdeniz bimuallime birazda yapı meselesi canım, 4 kilo normal doğuranda var 3 kiloda zorlanan da var. kafamıza çok takıyoruz sanırım akışına bırakmak lazım sanırım :)
Azrazerin Nltka canım 1 numara 3450 2 numara 4200 3 numara 4000 normal doğum dikişsiz doğurdum🥰💪🏼😄4 kiloyu gören bile minnak dedi düşün ha boyları 54 en uzunu Allah korusun normal doğurmana engel olacak bir çatı darlığın yoksa hastalığın yoksa bebeğin kilosu gayet iyi bana da 34 te 3100 demişti 38 olduk 2800 dedi 😆 son aylarda bebek büyüdüğü için yanlış ölçebiliyoruz demişti sonuç doğduğunda 4 kiloydu oğlum😅