Adige09 Nltka evet suan kilo alımını durdurmak icin az yiyorum kuduruyor sert topuk darbeleri, dikilmeler ,toplanmalar falan cok baski yapiyor annesine 😁😂 içimde bir kurt var doğana kadar beni yiyip te bitirmez insallah 😅 38 haftaligiz
Nltka Adige09 benimkide öyle ya bazen sevdiği şeyleri yediğimde ve bittiğinde o Kadar çok hareket ediyor ki devam et yemeye diye çırpınıyor gibi geliyor banada 😂
elifnurdeniz Nrslbkc evet ya öyleymiş doktorumda söyledi azalttım o yüzden, son haftalar bari yemiyim
Candyy Nltka portakal suyunu hazır meyve suyu olarak mı alıp içiyorsunuz yoksa meyveyi alıp sıkıyormusunuz benim bebegimde 26 haftada 830 gr bana az gibi geldi bende kilo almasını istiyorum
Nltka Candyy yok yok hazır alma onların içinde ne olduğu belli değil . Pazardan sıkmalık portakal al direk günlük 4 5 tane sık sık İç biz tombikliğimizi buna borçluyuz 😂 bide arkadaşlar muzda aldırıyor demiş günlük bir tane de muz ye mis gibi olur 😂muZ da her gün yiyordum
Nltka Esranisa benimki bana fazla dedi bende anlamadım yazılan yorumlarda aşağı yukarıda herkesin aynı kiloları
Mehricik Nltka kizim 34 haftada 2400 grdi 37+3 de 3100 gr olarak dogurdum bence simdilik engellemeyin cunki belki erken erken dogurdunyz hiraz kilu bebek olsun zatrn son haftalar azar azar kili aliyo
Esrahakan Zerrinmesut19 sanırım tatlı yaa bu ara aşırı tatlı isteğim oluyor çikolata falan o da kilo aldırıyor🤦🏼♀️
Meleyke97 Nltka ay banada doktorum yemeyine dikkag et ekmek hamur hemeklerinden tatlilardan cikolotadan uzak dur canin cekerse cooook cok az yiye bilirsin dedi 25-26 haftada 1080 kiloyfu bebisim simdi 29+4 haftamizdayiz bilmiyorum kac kilo oldu bebisim yatin kontrolum var bakalim ne diycek🤦🏻♀️ ama oglusumda hep devam ettim hemeyime felan son gune kadar yedim ictim hersey 3100 kilo olmustu oglum bakalim kizimda annesi gibi cabuk kilo aliyormu🤣