Hasderluna Nltka benim de bebeğimin hem amniyon sıvısı fazla hem de bana biraz iri geliyor 28. haftada 1400 olmuştu, eşim de 4 kilo üzeri doğmuş çok korkuyorum iri bebek olmasından çünkü normal doğum istiyorum 😓
Nltka Snglfndk bu doktorlar neye göre fazla çok diyorlar ya 🙇🏻♀️ 1850 az aslında daha 2 kilo bile olmamış seninki
Snglfndk Nltka insanınnn kafasını yerle bir ediyorlar. Tam iki doktora gittim bugün biri 1 850 dedi biri 1950 hatta 2 dedi iri bebek dedi kafası büyük suyu fazla. İnsan böyle kalıyor işte
Zerrinmesut19 elifnurdeniz nasıl besleniyorsnz bende kilo alması içinn uğraşıyorum 33 haftada 1800 dedi ve doktorum cocuk zayıf dedi😔😔😔
elifnurdeniz Zerrinmesut19 ben çok meyve tükettim canım bol bol nar portakal mandalina falan ye, bide tarhana ve mercimek çorbasını çok tükettim belki onunla alakalı olabilir yada genetikte olabilir bilmiyorum hiç
Zerrinmesut19 Nltka aslında içiyorum normalde de ama zayıf dedi burdaki yazınlnları görüncede çok üzülüyorum gerçekten çok zayıf kızım 😔😔
Candyy Nltka portakal suyunu hazır meyve suyu olarak mı alıp içiyorsunuz yoksa meyveyi alıp sıkıyormusunuz benim bebegimde 26 haftada 830 gr bana az gibi geldi bende kilo almasını istiyorum
gmzgnc Nltka Ben de normal istiyorum dedim ama inanılmaz bi korku çöktü içime benimki de normal doğum korkusu. Sezeryan derse gıkım çıkmayacak sanırım 😅
Nltka Zerrinmesut19 ayy kıyamam canım üzme kendini stres yapma daha zamanın var ve karnında hala gelişimi devam eden bir bebek o 🌸💗 yarın kendinize bolca patates kızartıp koca bir bardak portakal suyu içerek başlayın siz kilo aldırmaya 🎉🎉 çok sağlıklı güzeller güzeli bir kız olarak doğacak eminimmmm💞
gmzgnc Snglfndk endişelenneyin bu kadar ya içimizi ferah tutmak lazım benim de suyum fazla bebeğim koca kafalı ama sağlıklı çok şükür. Hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım 🤗
Snglfndk gmzgnc aminnnn valla bende aynı durumdan müzdarbimmm. Rabbim sağlıkla kucağımıza versinde inş
Nltka Snglfndk ya bide o ultroson cihazlarında biraz sallıyor arkadaşın bebeğine 4 kilo 4 kilo dediler bebek doğdu 3500 kiloydu
Vnsgb Nltka neyse bende benim oğlana böyle devam edeyim tosun olsun benimkide zaten sezaryen doğuracak 🤣
Minisminis Bende 37.haftanın sonundayım 3370 kg cıktı 1 haftada 320 gr almıs doktor 4 ü bulur dogasıya diyo🙄 bende portakal suyu tüketicilerdenim🤦🏻♀️ Daha bugün bile portakal aldımmm sıkmalık😱