Ravzamm Nltka doğru canm son haftalar cok kilo aliyolar benim 38. Haftada 3800 doğru 40 haftayi beklese 4 kiloyu gecerdi dedi doktor
Nltka Burcu089 çılgınlar gibi meyve yedim ya 4 haftadır gribim diye hergün portakal suyu içtim 🙇🏻♀️🙇🏻♀️
Burcu089 Nltka ben de aynı şekilde son 2 aydır grip olmamak için her gün portakal suyu içtim, onda da şeker çokmus. Son kontrolde bebek 500 gr fazla çıktı. Şuan 32. Hafta 2.300 gr
Esarikay Nltka valla 32+6 da gittim 2500 gramdi tosuncugum😂 ben tatlıyı falan da azalttım dikkat de ediyorum ama ne yesem bebise yarıyor ya galiba kilo almasının önüne gecemicem😂
Nltka Esarikay evet su içsem yarıyor gibi geliyor 😂😂 gerildim bugün sabahtan beri yediim her şey bebeğe kilo aldırdı gibi hissediyorum
Nltka Vnsgb kııızzz sorma ya sağlıklı şeyler bunlar canım istiyor yiyim diye diye yedim tombik büyümüş içeride 😂😂
Vnsgb Nltka neyse bende benim oğlana böyle devam edeyim tosun olsun benimkide zaten sezaryen doğuracak 🤣
simge3110 Nltka ben 40 haftalik doğum yapmıştım üstelik bebegim 3850 kg 52 cm dogdu normal doğumla rabbim güç versin yeterki herşey iyi olur suan 2.ye hamileyim ve bunuda normal yapmak istiyorum allahin izniyle
Snglfndk Ayyy kızlar bende bugün gittimmm. Benimki de iri bir bebek. 32+1 1 kilo 850 gram dedi kafası büyükmüş bizimkinin de bi de suyu fazla 😭 benim de şekeri bırakmammm lazımmm
Nltka Snglfndk bu doktorlar neye göre fazla çok diyorlar ya 🙇🏻♀️ 1850 az aslında daha 2 kilo bile olmamış seninki
gmzgnc Snglfndk endişelenneyin bu kadar ya içimizi ferah tutmak lazım benim de suyum fazla bebeğim koca kafalı ama sağlıklı çok şükür. Hayırlısı olsun yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım 🤗
simge3110 Nltka insallah sen yeterki once allaha vücuduna bebeğine guven gerisi kolaylikla gelir insallah sağlıkla kavusursun