Minikkuzu Pelin877809 bu gece de sabredeyim de inşallah yarın öğreneceğim nasipse iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰
besimesari Minikkuzu hamilesin canim 2 3 haftalik oldugu icin kndini belli etmio bir hafta snra dahada belli eder kendinii hayirli olsun
Minikkuzu https://imgyukle.com/i/ng54bA Sonuç bu şekilde canlarım 🥰 hayırlısı ile hamileyim inşallah Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin inşallah her zaman dualarımda olacaksınız 🤲🏼❤
Bebegiimle Minikkuzu ay çok sevindim canim maşallahhh Allah sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕🌸
Mgmg Minikkuzu adetin kac gun gecti doktor ne zman gel dedi. Benim en son 200 degerim 10 gun sonra keseye bakalim dedi
Minikkuzu bebeklerim__ amin amin inşallah canım isteyip dileyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🏼🥰
Nur5 Minikkuzu hamilesin kzuum hayırlı olsun senden tek istedim dualarını benden ve burda Bi umud içinde olan arkadaşlardan esirgeme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏
Minikkuzu Nur5 esirgermiyim hiç her zaman dualarımdasnz Rabbim tüm dinleyenlere nasip etsin inşallah hayırlısı ile 🤲🏼🥰 Allah razı olsun ❤
Minikkuzu @sinber @Gizemdi @Heyv @Deletedmom143 @Bebegiimle @ilknur_ @burcu_1322 @Pembiskizim @Muge0609 @Zynp_hsn @Gulsahim @ilayecemom @Yakamoz__gul @Ruzgarperisi @Miranmiray @Nuriay @superrmomy @Suzan_arslan @Mamababy @Mkylz @Gulbeyazk @Duygukc @Goknurunuz @Elfcelik @bskizmir @Lamia65 @Zhrnz @annee27 @Hll3840mhmt @Hanife9129 @Minikbirkalp @Aslihansan @Dududogan07 @gamzeyildirim @Pelin877809 @Haticeozgun @besimesari Haberdar et demiştiniz haber vermek istedim 🥰 doktor muayene etmedi ama kan sonucum 112.5 çıktı , etiketlediğim için rahatsızlık verdiğim arkadaşım olursa şimdiden özür dilerim , Hayırlı akşamlar ❤
sinber Minikkuzu yaaaaaa tebrikler 💐 canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah bnm de bgn yumurtlama günüm değerlendireceğim
sinber Minikkuzu daha muayene için betan henüz erken canım 1500 lerde vajinadan 5/6 binlerde karından görünüyor beta iki günde bir ortalama iki katına çıkıyor telaş yapma
Minikkuzu sinber çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız , bugünlerde havuç ve kuru incir yersen faydasını görürsün inşallah 🤲🏼
Minikkuzu sinber doktor da daha çok minik şimdi göremem ilerleyen zamanlarda bakalim perşembe tekrar gel kan değerine bakalım tekrar dedi 🥰
sinber Minikkuzu amin kuzum inşallah 🤲🏻 Ceviz yemiş incir vs tüketiyoruz bakalım hayırlıysa olsun inşallah