Minikkuzu hamilesin canim 2 3 haftalik oldugu icin kndini belli etmio bir hafta snra dahada belli eder kendinii hayirli olsun

Minikkuzu hamilesin kzuum hayırlı olsun senden tek istedim dualarını benden ve burda Bi umud içinde olan arkadaşlardan esirgeme. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🙏

bebeklerim__ amin amin inşallah canım isteyip dileyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🏼🥰

Nur5 esirgermiyim hiç her zaman dualarımdasnz Rabbim tüm dinleyenlere nasip etsin inşallah hayırlısı ile 🤲🏼🥰 Allah razı olsun ❤

@sinber
    @Gizemdi @Heyv @Deletedmom143
    @Bebegiimle @ilknur_
    @burcu_1322 @Pembiskizim
    @Muge0609
    @Zynp_hsn @Gulsahim
    @ilayecemom
    @Yakamoz__gul @Ruzgarperisi
    @Miranmiray
    @Nuriay @superrmomy @Suzan_arslan
    @Mamababy
    @Mkylz @Gulbeyazk
    @Duygukc
    @Goknurunuz
    @Elfcelik @bskizmir
    @Lamia65 @Zhrnz
    @annee27
    @Hll3840mhmt @Hanife9129
    @Minikbirkalp
    @Aslihansan @Dududogan07
    @gamzeyildirim @Pelin877809
    @Haticeozgun @besimesari
    Haberdar et demiştiniz haber vermek istedim 🥰 doktor muayene etmedi ama kan sonucum 112.5 çıktı , etiketlediğim için rahatsızlık verdiğim arkadaşım olursa şimdiden özür dilerim , Hayırlı akşamlar ❤

Minikkuzu yaaaaaa tebrikler 💐 canım çok sevindim senin adına hayırlısı olsun inşallah bnm de bgn yumurtlama günüm değerlendireceğim

Minikkuzu daha muayene için betan henüz erken canım 1500 lerde vajinadan 5/6 binlerde karından görünüyor beta iki günde bir ortalama iki katına çıkıyor telaş yapma

Minikkuzu tebrik ederimmmmm ❤️😇😇 çok sevindim kuzum.. Hayırlısyla kucağına al bitanem ❤️🤰😇😇

sinber çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız , bugünlerde havuç ve kuru incir yersen faydasını görürsün inşallah 🤲🏼

sinber doktor da daha çok minik şimdi göremem ilerleyen zamanlarda bakalim perşembe tekrar gel kan değerine bakalım tekrar dedi 🥰

Minikkuzu Yaaa çooooook sevindim canım benim.Çok iyi yapmışsın etiketlemekte.Böyle haber kimseyi rahatsız etmez canım benim.Kendi adıma söyluyorum ben çook sevindim.Böyle haberler beni mutlu ediyor😍 Sağ salim kucagınıza alın inşALLAH🤲Hayırlı evlat olsun🤲Kusursuz hamilelik yaşamanı diliyorummm😍😘😘😘😘