Hamile miyim anlayamadım 🤔
Minikkuzu hamilesin canim 2 3 haftalik oldugu icin kndini belli etmio bir hafta snra dahada belli eder kendinii hayirli olsun
https://imgyukle.com/i/ng54bA
Sonuç bu şekilde canlarım 🥰 hayırlısı ile hamileyim inşallah Allah tüm isteyen kullarına nasip etsin inşallah her zaman dualarımda olacaksınız 🤲🏼❤
Minikkuzu ay çok sevindim canim maşallahhh Allah sorunsuz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 💕🌸
Bebegiimle Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim 😘❤
Minikkuzu ay ne güzel rabbim isteyen herkese nasip etsin canm ya
bebeklerim__ amin amin inşallah canım isteyip dileyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah 🤲🏼🥰
@sinber
@Gizemdi @Heyv @Deletedmom143
@Bebegiimle @ilknur_
@burcu_1322 @Pembiskizim
@Muge0609
@Zynp_hsn @Gulsahim
@ilayecemom
@Yakamoz__gul @Ruzgarperisi
@Miranmiray
@Nuriay @superrmomy @Suzan_arslan
@Mamababy
@Mkylz @Gulbeyazk
@Duygukc
@Goknurunuz
@Elfcelik @bskizmir
@Lamia65 @Zhrnz
@annee27
@Hll3840mhmt @Hanife9129
@Minikbirkalp
@Aslihansan @Dududogan07
@gamzeyildirim @Pelin877809
@Haticeozgun @besimesari
Haberdar et demiştiniz haber vermek istedim 🥰 doktor muayene etmedi ama kan sonucum 112.5 çıktı , etiketlediğim için rahatsızlık verdiğim arkadaşım olursa şimdiden özür dilerim , Hayırlı akşamlar ❤
Minikkuzu Hayirlisi canim
Minikkuzu çok sevindim canım sağlıkla tamamlarsin inşallah. Tecrubelendik artık test konusunda 🤭
Minikkuzu Yaaa çooooook sevindim canım benim.Çok iyi yapmışsın etiketlemekte.Böyle haber kimseyi rahatsız etmez canım benim.Kendi adıma söyluyorum ben çook sevindim.Böyle haberler beni mutlu ediyor😍 Sağ salim kucagınıza alın inşALLAH🤲Hayırlı evlat olsun🤲Kusursuz hamilelik yaşamanı diliyorummm😍😘😘😘😘