Hll3840mhmt Minikkuzu daha çok yeni ondan böyle çıkmıştır 1 hafta kadar bekle daha netleştir o süreçte dikkat et
Hanife9129 Minikkuzu acele ettiğim için çok su içmiştim benim de böyle silik çıkmıştı sabah ilk idrarınla bakarsan daha belirgin çıkıyor hamilesin ama hayırlısı olsun 🥰😊
Minikkuzu Hanife9129 haklısın her şey fark ediyor basit bir şey belki test yapmak ama onda bile dikkatli olmak lazım teşekkürler 🤗
Minikkuzu annee27 anladım doğrudur bende pek doğru sonuçlar vermedi o yüzden öyle yazdım testte bozuk olabilir tabi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤗
Minikbirkalp Bnm de böyle silik çıkmıştı içim rahat etmemişti o gece hastaneye gidip kan tahlili yaptım 4 haftalık hamilesin dedi doktor gözün aydın sende hamilesin ama yinede bi doktora git kan testi yaptır için rahatlasın bence
Aslihansan Tebrik ederimm erken gebelik testi yapsaydın net çıkardı bunlarda geç çıktığı için silik çıkmış ☺️
Minikkuzu Aslihansan teşekkür ederim adetim geciktiği için ona gerek duymadım açıkçası bir de yarın randevum var sonucu netleştirecegim🤗
Dududogan07 Minikkuzu ikisinide aynı idrarla mı yaptınız eğer yeniyse ilki beklemiş idrarsa ilkinde çıkıp ikincisinde çıkmaması normal
Minikkuzu Dududogan07 sanırım farklı testler olduğu için sonuçlar farklı çıktı yarın sonucu netleştirecegim inşallah
Pelin877809 Minikkuzu ben senin yerinde olsam koşarım hastaneye😁😁dayanamam. Sorunsuz hamilelik geçir canım sağlıkla al bebişini kucağına.
Minikkuzu Pelin877809 bu gece de sabredeyim de inşallah yarın öğreneceğim nasipse iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥰