Ayseyu Aso1212 oyy maşallah bizde minik şeftali kadar olmuşuz 12+1 cinsiyetini deli gibi merak ediyorum 😍
RuzgarsMommy Benim 2 ay hiç bulantım.olmadi ama simdi son 2 haftadır istahim azaldi ve sabahlari aç ken yüzümü yikarken lavobada ögürtü geliyor çok acayip gün içinde sacma sapan şeylerden boş boş öğürüyorum :/
RuzgarsMommy Cinsiyeti de 11 haftads ikili test yaparken söyledi doktor ama 16.haftamda tekrar sorcam kesinleşsin
Afyonlu02 14+4 olduk şükür Göbek çevresinde ve kasık larda ağrım var sanki bebek toplanıyor gibi birden Bi sertleşme oluyo anlamış değilim neden
burcu0818 Bizde patates olduk kasık ağrısı karın altında baskı bide tansiyon düşüklüğü oluyo heralde büyüdüğü için bide kızlar karın çevrem kaşınıyo heralde çatlak oluşucak ya gerildiği için ne kullansam çatlamaz Öneriniz var mı acaba
RuzgarsMommy burcu0818 bebe yağı hindistan cevizi yağı hangisine olursa bol bol nemlendir kuru kalmasin
Deletedmom137 RuzgarsMommy yaa afedersiniz ama eşim öpüyor kısa süreli tansıyon düşmesi ve bayılma aşaması yasıyorum adama bişide diyemıyorum üzülmesin diye eşime bakıp öğürecem yakında😂😂😂😂
RuzgarsMommy Deletedmom137 Ahahhaha hassasiyet artiyor canım ondan bence kahvaltida masada otururken öğüruyorum alıştı artık cok normal karşılıyor
burcu0818 Afyonlu02 evet canım çatlağın habercisi bende bilmiyodum öğrendim karın gerilmeye başladığı için çatlama olcak önlem almamız iyi
Deletedmom137 RuzgarsMommy aynen bizim her kahvaltı bi olaylı hehehey bunlarda neymiş kızım ben gece yarısı uyanıp yatağa kusmuş bi hanımım😂😂😂😂
Afyonlu02 @RuzgarsMommy normal bir durum mu acaba doktora gidersem sorcam ilk gebelik olunca insan korkuyo ister istemez
RuzgarsMommy Afyonlu02 geçici gibi şuanda o yüzden normal geldi bana ama dhaa değişik bişey siddetli bi sancı agri hissedersen hastaneye gitmekde fayda var
Merve_fatih Aso1212 biz de 23+1 olduk çok şükür,benim de sırt agrilarim arttı onun dışında çok şükür sorunsuz geçiyor hamileliğim ♥️ mısır koçanı kadar olduk 😃
RuzgarsMommy Deletedmom137 Ahyhahhhh o sen miydin geçen okudum 😅😅😅 sonra yatagi temizle dur Eşim gecen dedi yanina bi kap getir dursun yataktan eğilip kusarsin bisey olursa sen yap bence benim boş cikiyor 😁