Aso1212 Haftada neler yaşıyorsunuz şükür mide bulantılarım bitti sadece acıkınca bulanıyor cinsiyetini öğrenenler var mı yada benim gibi hala öğrenmeyi bekleyenler ağustos anneleri ne hazırlıklar yaptınız 😁😁
Merveee6 Aso1212 benim su an tam 15+1 mide bulantım geçti bel ağrım var çok fazla onun dışında belirti yok korkuyorum hatta neden belirti yok diye 😂 salı günü kontrole gidicem inşallah sağlıkla öğrenirim cinsiyetini
dilaracalik29 Aso1212 garanti olsun diye tam 4 ayda yani 16. Haftada gittim ve öğrendim hayırlısı olsun canım
Aso1212 Deletedmom137 allah yardımcın olsun canım cidden zor ve kotu bir durum bende tekrar baslamasından korkuyorum 😅
Aso1212 Merveee6 o düşünce bende de var bazen acaba hamilemiyim diye soruyorum kendme ama kuzucum hissettriyo kendini özellkle soluma yatınca ❤️
Aso1212 Dilara9 grip bende atlattım c vitamini tüket bide gunde 1 bardak olcak sekılde ıhlamur tüket dinlen gecer insallah cok gecms olsn canım 🙏🏻
Aso1212 Deletedmom137 bende oyle sanıyordum bı anda kesildi inan insallah senınde oyle olur daha iyi hissedıyor insan 🙏🏻
Yeni_anne_ Deletedmom137 Ayy vallahi mi çok kötü yaa benim 6. Hafta da başladı 10. Hafta da bitti bulantı o zamanları hatırlamak bile istemiyorum.
Aso1212 Minikbirkalp aman kaşı bi tarafını olmasında berbat bısey hamilemisin hastamısın belli değil hepte boyle devam edersin insallah ☺️☺️
dilaracalik29 Aso1212 doktordan doktora kesinlik değişiyor bu hafta sonuçlarımı göstermeye gidince bi daha bakacaktık bakalım 😂