cerenaybars Akcanbebek hamilelik öncesi kiloda alınan kilo da bebek haftası da aynıı😄 bende çok alıyorum sürekli yiyesim geliyor hiç doyduğumu hissetmiyorum
Akcanbebek cerenaybars bende kendimi tutamıyorum karnım tok gözüm aç ben böyle değildim 🤣 hep yemek yemek istiyorum şuan birtane ilaç kullanıyorum o da iştahımı iyice açtı valla gidişat iyi değil 🤣🤣🤦♀️
Usluglhn Busraaamm Haftaniz gelmis seker testi icin dr unuz birsey demedi mi? Daha 6 ay olmus bu kadar kilo almak iyi degil. Son aylar da hareket etmek o kadar zor oluyor ki keske bu kadar kilo almasaydim diceksiniz. Ben 68le hamile kaldim suan 83 um ve 36 haftadayim. 5. Ayda aldim ne aldiysam ve cok pismanim hic dikkat etmedigim icin hareket etmek cok cok zor. Lutfen dikkat edin 😌
tuba-ozdogan 51 le kaldım 73 kılıyum 20 gun var doguma daha kendımı cok kotu hıssedıyorum fotograflarıma bakıp piskolojimi bozuyorum resmen ılk hamılelıgınde 18 kg almıstım
Usluglhn Busraaamm ah ah biliyorum o hissi toktum hala birseyler yemek istiyordum. Simdi artik dogurmak istiyorum kaldiramiyorum bu vucudu diye bagirmak istiyorum 😅
Akcanbebek Zehranur10 senelerdir 54 kilodaydim ne yaptiysam olmadı 🤦♀️ şimdi ise çevremdeki tam kıvanımda olmuşsun diyorlar ama böyle devam ederse yandım 🤣🤦♀️ inşallah dediğin gibi olur🤲🤭
Ebruu11 Ben 43 kiloyla hamile kaldım, tabii fazla zayıf olduğum için şuan 63 kilo olmam kimseye fazla gibi gelmiyor ama 20 kilo aldıım 33 haftalığım bende çok yiyorum yememem lazım artık🤦♀️
Akcanbebek İşimiz zor valla ben bi dönem yattım hiç kalkamadım korkumdan ordan alacağımı kiloyu aldım zaten🤣🤭 🤷♀️
Songsong Bugun gezmeye cıktık resmen kombin yapmakta bile zorlandım.topac gibi hissediyorum ne giysem yakışmıyor😑
SeHer1909 Hatice126 ay al benden de o kadar 15+4 deyiz 5 kilo aldm ve aşırı asla yemiyorum tatlıyla hiççç aram yok yemesem bu kez başım dönüyo yer ayağımın altından kayıyo resmen. Sık sık az yiyorum ama alıyorum napıcam bilemedim
Hatice126 SeHer1909 inanırmısın aynı durumdayım yemeği fazla yiyince midem aşırı kötü oluyo günlük rutinimde yemek zaten yiyemiyorum sürekli tokluk hissi var sanki Allah doyuruyor suyu bol içmeye çalışıyorum inşallah daha fazla kilo almayız
Sevgiic Busraaamm 22 haftamdayim 64 kiloyla hamile kaldim 70.5 kilo oldum simdi 🤦♀️ sekerim tansiyonumda normal ama cok hizli kilo aliyorum surekli karnim ac gibi
BaharRRr1992 Asla bende kilo alan birk değilimdir 47 kilo ile kaldım acaba kaç hafta sonra kilo alımı artıyor ben istiyorum kilo almak inşallah alırım
Akcanbebek BaharRRr1992 alırsın alır bende senin gibi diyordum ama şimdide az alayım diye dikkat etmeye çalıyorum olmuyor 🤷♀️🤦♀️
Hatice0640 BaharRRr1992 bende 47 kiloyla hamile kaldım şimdi 54 kiloyum 24 haftalık 20 haftadan sonra almaya başlarsın
zeynep_2020 Bende 59 la hamile kaldım şuan 70 kilo olmuşum 26 haftamdayım çokta takmıyordum ama bazıları bu aylardan sonra daha çok kilo alındıgını söyledi sanırım artık tedirgin olmaya başladım ama evdeyim hareketsizİm hava soğuk yürüyüşe çıkamıyorum haftada bir gün platese gidiyorum