Havva_cskn Maşallah ALLAH bağışlasın 🌹🌹 kesisiz olmuş ama ilk dogumda genelde oluyor diyorlar sizin ilk dogumda kesi dikiş varmı kişiye göre degişiyor mu oda
Guldenece_2525 Havva_cskn İlk de yoktu ikincide 3 dikişim vardı 9 yıl sonra bu oldu ve yoktu kesi dikiş
Ayse_ahmet2804 Rabbim hayirli uzun omurler ihsan eylesin canm bi sey merak ettim tarcin cayi nasil oluyo
Guldenece_2525 Ayse_ahmet2804 2 kabuk tarçın mı küçük çaydanlık dolusu suda 5 dakika kaynattım ve cay gibi sıcak bir şekilde 2 3 bardak içtim canım
Serpl Guldenece_2525 Allah analı babalı büyütsün. Kesisiz olması için ne yaptınız yani hamileyken yaptığınız bişey varmıydı
Guldenece_2525 [silindi] acılmam 8 de takıldı kaldı canım aslında birazda süreç hizlansin diye ben kabul ettim belki istemeseydim yine vermezdiler
Likya Guldenece_2525 darısı başımıza inşallah. 😊😊 kesisiz dikişsiz olması için özellikle birşey yaptınız mı
Guldenece_2525 Likya yok canım yapmadım fakat çok kuvvetli ıkındım bağıra bağıra var gücümle ittim bebeği kilosuda çok yoktu zaten 3370 gr
Pnr27 Maşallah ya. 13 günümüz kaldı inşallah senin gibi kolay olur canım tarçın çayı nasıl oluyor hiç yürüyüş yapamadım malum kış açılmam olmayacak diye korkuyorum
Guldenece_2525 Pnr27 2 adet kabuk tarçını küçük çaydanlık içine su koyup 5 dk kaynattım ve sıcak bir şekilde çay gibi içtim canım belli bir limit koymadım 2 veya 3 bardak içiyordum
busra2093 Guldenece_2525 hepimiz birbirimize dua edersek herşey çok daha kolay olur 😊 son 38 günüm ve çok korkuyorum 😒
Guldenece_2525 busra2093 öyle tabi canım duanın etkisi büyük rabbim herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
Mslm Nf3346 Google la hızlı resim yazıyorsun oraya resmi yükleyip ora di resmin linkini kopyalayıp burda paylaşıyorsun canım