Guldenece_2525 Bern sancı belden gelip kasıktan aşağı doğru adet sancısının şiddetli hali 10 15 saniye sürüp kesiliyo 2 dk sonra tekrarlıyor
Ezgi05 Guldenece_2525 devlette kesisiz doğum yapıyorlar mı ya ben direk kesi atıyorlar diye duymuştum
merininyavrusu Guldenece_2525 ah canım benim çarşamba gelmesi lazım sabır kalmadı bende :))) belirti yok
Guldenece_2525 merininyavrusu doğum öyle birşey ki canım çok ani gelişiyor.40+ 1 oldum uygulamaya göre doğum yapmıştım fakat bende tık yoktu aniden gece sancım oldu nişan geldi sabah bebiş doğdu.
Guldenece_2525 Yildizyildirim çok ilgili ve çok güzel anlayışlı ebelerin olduğu devlet hastanesi canım erzurum nenehatun kadın doğum hastanesinde yaptım
Mslm Nf3346 Google la hızlı resim yazıyorsun oraya resmi yükleyip ora di resmin linkini kopyalayıp burda paylaşıyorsun canım
Guldenece_2525 Ezgi05 kesiye gerek yok ise yapmıyorlar tabi..ben özeldense devlet hastanesine daha çok güveniyorum.
Rkymhmt Hanımlar bir bilen yazsın 32 +3 haftalık hamileyim kasıklarımda cok agrı var rahmimin üstünde doktora gittim nts de sancı cıkmadı başı bakı yapıyor agrı o yüzden dedi bu agrı nasıl gecer Bir bilen yazsın ne olur
Ezgi05 Guldenece_2525 bende devlete daha çok güveniyorum da kesisiz olması için ekstra bişey yaptınız mı