Evetttt uygulamada en zevk aldığım post olan doğum hikâyelerini okurken bana da nasip oldu yazmak ALLAH a şükürler olsun..
Adet kanamalarımın azalması ile doktora gittim ve 33 yaşımda erken menapoz teşhisi kondu gebe kalırsam atlatırmışım fakat bunun içinde tüp bebek olmalısın dedi doktor..bu arada 2 çocuğum var..farklı bir doktora gittim o olumlu konuştu ilaç tedavisi başlattı ve 5. ay iki gün günümüm geçmesi ile gebe olduğumu öğrendim..çok fazla kasık ağrılarım vardı ve 11. haftamda kanamam oldu iğne ilaç derken 20. haftamda düşük tehlikem kalktı..derken doğuma 3 hafta kala hurma ve tarçın çayı tükettim..40. haftama kadar doğuma dair hiç belirtim yoktu taki 40+1 olana dek gece saat 12 de sancılarım başladı hafiften anladım ki doğum olacak karnımın şekli değişmişti.sabaha doğru saat 4 de nişanım geldi duşa girdim temizlendim biraz plates topunda hareket yaptım sancılar 10 dakikada 3 kez olunca hastane yolunu tuttuk saat sabah 6 da annem,kardeşim ve ben.( eşim van da görevde ben memleketteyim..hiç haber vermedim)hastaneye gelince açıklık baktılar ve 5 cm olmuştu sancı odasına çıkınca 8 cm olmuştu ve ben suni istemedim onlarda takmadı nst bağladılar ondada hep sancımı ayakta karşıladım yatmadım hiç.sunisiz sancı kısmı zor değildi fakat açılmam 8 cm de sabit kalınca saat 9 da verdiler bana suniyi..nı kısım biraz zordu ama dayanılmayacak gibi değildi..derken ebe açıklık kontrolü ile beni doğuma aldı saat 10 da girdiğim doğum odasından 10 u 5 geçe prensesimi kucakladım.kuvvetli ıkınmak çok önemli kızlar ..fakat bebişim kakasını yapmıştı karnımda ve yenidoğan bakıma aldılar ve kısa sürede yanıma getirdiler hemencecik emdi beni şuan yine emerken bende hikayemi yazıyorum.çok tatlı pamuk gibi teyzeleri..rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah ..💜💜sorularınız varsa fırsat buldukça cevap veririm..