brcaky Busratm ayy yok ilk randevu yakalarsam alayım bende medical parkta bertan akada gidiyorum kendisi de iyi ama biraz soğuk ben çok konuştuğum için adam sıkılıyo artık, Erkan bey normal doğumu desteklemiyor diye duydum doğru mu?
brcaky Busratm tecrübelerinizden faydalanmak çok güzeldi açıkladığınız için gerçekten teşekkür ederim❤️
Gulsahtavlaci Ben daha bugün alikahyada yaptırdım yaklaşık 15 dk durdum mehmet bey bilgilendiriyor güzelce bence özelde 400-500 lira vermeye gerek yok normaldede medar hastanesi emel hanıma gidiyorum
Emk5341 Yarın Konrad görüntüleme merkezinde randevum var. Oraya gideceğim. İnternette iyi yorumlar okudum. Yarınki tecrübemi yazarım size. Belki fikir olur.
glbyzksr Özel Kocaeli tıp merkezi Eray çalışkan. Ama biraz tuzlu bir fiyatı var. Arkadaş sormus 550 demiş
Nass03 brcaky alikahyadan randevu al bence özel olunca çok pahalıya geliyor. Umuttepe de ücret alıyor ama alikahya da bi kuruş vermemiştik baya da iyi bi doktordu, biraz zor alınıyor ama sürekli ara bilgilendiriyolar zaten :)
Yeniannee1 Nass03 bende alı kahyadan aldimm acaba iyi bakar mi tereddütlerim var doğrusu giden insanlar memnunmuş ama bilemedim bende 🙈 Kocaeli tıp fiyat sordum 500 demişti ama 600 kadarda çıkabilirmiş
kibariye41 Nass03 bende yaptırmak istiyorum ama daha önce ali kahyaya gitmedim şuan 19+5 günlüğüm randevuyu alsam gittiğim gün hemen bakarlar mı yoksa başka zamana randevu mu verir?
Nass03 Yeniannee1 Perinatoloji uzmanı bakıyor zaten baya ilgili ve çok detaylı bakarak bilgilendirdi. Memnun kaldım açıkçası, ilk hamileliğimde umuttepeye gitmiştim alikahya daha iyiydi.
Gulsahtavlaci Yeniannee1 ne istediğinize bağlı.. beklenti çok büyükse özele gidin derim.. kalbine kalp kapakçıklarına beynine beyinciğine safra kesesine burnuna ağzına gözüne herşeyine baktı uzun yada kısa sürmesi değil önemli olan bir sorun olup olmadığını görebilmek bence☺️
Deletedmom137 Yeniannee1 canım erkan türköz çok memnun kalacağından eminim bizzat çok ilgili 20dk ultrasondan her detayında bakıyor ayrıca bi o kadarda samimi ve güvenilir kafama takılan her saçma soruyu bile msj atıp soruyorum adam anında cevap verıyor 🤣
Yeniannee1 Deletedmom137 Erkan bey normal doktor ama detaylı perinatoloji uzmanları bakmıyor mu 🤷🏻♀️