Yeniannee1 Deletedmom137 cok duydum o doktoru ben Kocaeli tıp Reyhan arpacı gidiyorum suan kaç haftalıksın sen canım
Deletedmom137 Yeniannee1 17+4 canım geçen hafta gtmiştim kontrole herşeyi detaylı inceleyip gayet güzel açıklamıştı
Yeniannee1 Deletedmom137 erkek 🙈 salı Günü gittim erkek dedi ama ben kız istiyordum hic kabullenemiyorum bir Ümit detaylıda belki kız çıkar diye kendimi kandiriyorum 🤦🏻♀️
Deletedmom137 Yeniannee1 sağlıklı olsunda canım benimde eşim şoka uğramıştı zavallım erkek beklıyordu😂
sokomel perinatoloji uzmanı arıyorsan dolphin’de prof. gülseren yücesoy var. ben ona girmiştim doktorumun önerisiyle. çok detaylı inceledi. öneririm.
brcaky sokomel perinatolog daha iyi olur diye düşünüyorum mutlaka dediğiniz yerle görüşeceğim çok teşekkür ederim❤️🙏🏻
Yeniannee1 Deletedmom137 bu erkeklerin erkek istemesi ayrı 😂 Ben o kadar kıza kaptırmıştım ki kendimi artık benim adam da kız diyordu erkek diyince o soka girdi öyle kabullendirmistik kendimizi 😂
sokomel Yeniannee1 çok iyi hatırlamamakla beraber 500dü diye aklımda kaldı. telefondan da fiyat veriyorlar. gitmeden önce aramıştım. bebekte bir sorun vardı, bir ay sonra ücretsiz kontrole çağırdı. iki gidişimde de bir saate yakın baktı.
Emk5341 brcaky biraz önce çıktık. Yaklaşık yarım saat sürdü. 350 lira demişlerdi ama nakitte 300 yaptılar. Güzel de ilgilendiler. Her şeyine teker teker bakıldı ben memnun kaldım açıkçası.
glbyzksr brcaky ablam hamileyken biz de ona gitmiştik her şeyini söylemişti. Organlardan parmak eksiği var mı ona kadar zaten kendisi profesör.