Cileklina Bende 17. Haftama girdim göbeğim az birey çıktı tahminen kaçıncı haftalarda göbek tamamen belli oluyor ??😊
Yaseminlgn Cileklina dışarıdan bakınca anlaşılması sanırım 20.lerden sonrayı buluyor çevremdeki herkes ilk gebelik için 4,5-5 ayda büyür dedi ben de bekliyorum büyüsün diye sabırsızlıkla 🙇♀️
cigdemmm Benimde 16. haftam belli belirsiz bi cıkıntı var bazem baya cikmıs diyorum sonraki gun bakiyorum yine inmiş evet bi yandan iyi bi anda buyurse çatlaklar cok olur bide 4aydir bulantı cekiyorum yiyemiyorum bakalim bu aydan sonra cikar diyorlar 😊
eliferdem cigdemmm Ya canım bu ay sonra bulntların biter yemeğe bşlrsın inş...sanırım 5. 6. Ayda da çıkmaya bşlar artık..Yani öyle düşünyrum bn😇😊
Yaseminlgn eliferdem ben de aynen öyleyim hele sabahları kurt gibi aç uyanıyorum günlerdir yemek yememiş gibi 🤓 11.haftada kıza benziyor dedi 13de erkeğe bakalım haftaya kontrolde kesinleşir sanırım 🙈
eliferdem Yaseminlgn Sağlıklı olsun da canım inş..Bn çtlk kremi kllnmaya bşladım 13. Hftada nolur nolmaz diye..Mustela kullnıyrum..Şu an krnm olmadığı için çtlak da yok iyi mi değil mi bilmyrum😊
Yaseminlgn Çatlak kremi be kullanmayı düşünüyorsunuz ? Bir de şimdiden göbekler büyümeden de başlasak mı kullanmaya sizce önlem amacıyla ne düşünüyorsunuz kızlar 💁🏻♀️💁🏻♀️
Ikinciyibekliyorum Yaseminlgn evet şimdiden kullanılmalı. Çatlamaya başladı mi kullansanız bile bir faydasi olmuyor 🙂
Ikinciyibekliyorum Yaseminlgn evet lierac kullaniyorum cok memnunum 🙂 bi de haftada 1 gun pamuk yardımı ile has zeytinyağı ile masaj yapiyorum 🙂
Yaseminlgn Ikinciyibekliyorum zeytinyağını da duymuştum çok iyi geliyormuş ben de uygulayayım bu yöntemi 🤭
Yaseminlgn eliferdem aslında vazelin ve hindistan cevizi yağını da çok öneren var çok büyümemişken onlarla başlayıp büyüdükçe lieraca mı başlasam ben de kararsızım. İnşallah çatlamayız en azından 🤭
YesimEmre Ikinciyibekliyorum benimde öyle 3 yaşında kızım şubat doğumlu son zamanlar kışa denk gelmişti şimdi yaz nasıl olacak bilemiyorum 🙈😌
Ozgesah355 Yaseminlgn canım bende 16 haftalık oldum benim karnım belli artık ama hala etrafımdaki insanlar iç karnın ne kadar genişmiş karınsız hamile mi olur diyor ben baya zayıf kaldım bana kocaman gibi geliyor 😍😍
Yaseminlgn Ozgesah355 bende de hafif büyüme var ama ancak kendim anlıyorum kıyafetten hiç belli olmuyor hemen belli olsun istiyor insan 🙈
Ozgeulnc Yaseminlgn aynı şekilde canım ya tek güzel yanı kilo almadım henüz ve bebeğimi hissediyorum aslında ,kendisi ben buradayım diyor bazen cok nazik bir şekilde ☺
Ozgesah355 Yaseminlgn benim geçen gün markette manav reyonundaki abi anladı belli sen kendine almıyorsun al bi tane ye diğerlerini de sen seç kardeşim dedi ya bi hoşuma gitti anlatamam 😅 hep dar dar giyiyorum belli olsun diye 😅 sen hissetmeye başladın mı canım
Ozgeulnc Yaseminlgn ben çikolata yemezdim gün içinde şimdi sasece hareketlensinde hissedeyim diye yiyorum dinleniyorum ve hemen kendi burdayım diyor cok güzel bir his😍
Yaseminlgn Ozgesah355 ya ben de çabucak o günlere geleyim hayırlısıyla 🙈 sanki çok hafif seğirmeler oluyor saniyelik ama o kadar belli belirsiz ki tam emin olamıyorum. Belli belirsizken bile öyle güzel bir his ki darısı güçlü tekmelere 🙈 💪
Ozgesah355 Yaseminlgn ayy insallah canım bende hissetmiyorum henüz en çok hissetmeyi bekliyorum sabırsızlıkla 😍😍