Yaseminlgn 16.haftaya girdim bugün ama pek büyümedi göbeğim henüz. Bazen instagramda aynı haftalarda olan blogger annelere denk geliyorum onların göbeklerin maşallahı var 🤭😃 sizlerde durum ne acaba 🤓
Ikinciyibekliyorum Yaseminlgn bizde bugun 15+1 olduk . Oyle cok cok yok ama belli biraz 🙂 ikinci yada üçüncüler daha mi cabuk cikiyor acaba gobek 🙂
eliferdem Yaseminlgn Ya bnde 17deyim dışrdan gren kimse anlmıyor.Hatta nasıl hamilesin diyolar.Bir yandan iyi bi durum.Ama insanda bırazcık göbşü olsun istiyor.
Yaseminlgn Ikinciyibekliyorum benim ilk Allah nasip ederse 😊 az bi büyüme oldu bende de ama hemencik büyüsün istiyo insan 🙈 akşam yemekten sonra baya büyümüş gibime geliyor sabaha iniyor nedense 🤭
AyeIkraDemir Yaseminlgn evet canım ilkte biraz daha geç belli ediyor hareketi falan da olsa inşallah en kısa zamanda büyürsünüz sağlıkla gelsinler inşallah
Ikinciyibekliyorum Yaseminlgn ilk gebelikte biraz geç çıkıyor canm. Ama yavas yavas büyümesi bence daha iyi nasılsa sonraları kocaman olacaksin 🙂 6. Aydan sonra git gide büyüyeceğiz🙂 simdi en güzel zamanlar sıcaklarda koca göbekle ne yapacagiz bilmem🙂
Yusufveannesi Yaseminlgn sabah kalktıgın da dümdüz oluyor akşama kadar birazcık cıkıyor 😂 bende öyleyimdim şimdi 26+6 günlügüz göbek bnden önde gidiyor 😬
Yaseminlgn aesma benim de o haftalarda göbeğimde değişiklikler olmaya başladı. Zayıf biriyim normalde bel kısımlarım falan iyice doldu göbek deliğim yanlara doğru gerilmeye başladı ama henüz pek büyümedik darısı başımıza 😊
Yaseminlgn Ikinciyibekliyorum evet tam yaz aylarına denk geliyor göbüşlerin büyüdüğü zamanlar 😊 bir yandan iyi oldu elbiselerle taytlarla geçiririz gibime geliyor 🤭💃🏻
Ikinciyibekliyorum Yaseminlgn olsun sağlıkla alalim kucagimiza da . Kizim şubat dogumlu. Bu bebeğimiz eylül olacak. Hem yaz hem kiz hamileliği yaşamış olacagim ama kış hamileliği daha kolay gibi geliyor simdiden. Ateş basmalar terlemeler başladı daha simdiden 🙂
Yaseminlgn eliferdem ilk haftalarda bulantıdan halsizlikten pek beslenemedim son 2-3 haftadır inanılmaz iştahım açıldı zayıf biriyim normalde şimdi çok kilo alırım bu iştahla diye de korkuyorum aslında 🙈 sağlıkla alırız kucağımıza hepimiz inşallah 🤲🏻 Cinsiyet belli mi 😊
Neslihankarabal Yaseminlgn valla tatlım 12. Haftadan sonra karnım şişmeye başladı. Şuan da 15 haftalık hamileyim bende bayağı hamile oluşum belli. Iç karın diyorlar duydun mu bilmiyorum. Iç karın genişliği de etkili oluyor tabi. Bu arada benim de ilk bebeğim 😊
YesimEmre Ikinciyibekliyorum benimde öyle 3 yaşında kızım şubat doğumlu son zamanlar kışa denk gelmişti şimdi yaz nasıl olacak bilemiyorum 🙈😌
eliferdem Yaseminlgn Ya bnde xayıf hamile kslmadım ama ilk 3 ay iştahım normldi.Şimdi sanki herşeyi yiyebilrmişim gibi geliyor😄Bebişler sağlıklı olsun da bizde aldklrımızı verirz inş..Bizm ki erkek sizin ki??
Yaseminlgn Yusufveannesi aynen öyle akşam diyorum ne güzel büyümüşüz sabah bakıyorum yok 😃🙈 maşallah sağlıkla kavuşun inşallah ☺👼🏻
Ayyen Benmde ıkıncı bebegım bır kızım var ıkı yasına girdi hamıle oldgumu ogrendım eylulde dogum var kızımda cok geç cıkmısdı bu hamılelgımde tombiş oldugum için anlayamıyorum
Yaseminlgn eliferdem ben de aynen öyleyim hele sabahları kurt gibi aç uyanıyorum günlerdir yemek yememiş gibi 🤓 11.haftada kıza benziyor dedi 13de erkeğe bakalım haftaya kontrolde kesinleşir sanırım 🙈