Ozgesah355 Yaseminlgn ayy insallah canım bende hissetmiyorum henüz en çok hissetmeyi bekliyorum sabırsızlıkla 😍😍
Oglununannesi Yaseminlgn ilkinde de tam 16. Haftada çıkmıştı bunda daha erken 12-13 dü sanırım ama benim göbüş ilerleyen haftalarda baya bi büyük oluyor şu iç karın olayı varsa benim hiç iç karnım yok çokta çatlamıştım zaten ilkinde😑benim şuan 6 aylık komşumdan daha büyük göbüş 2 kilo aldım ama sanırsın 7-8 kilo almışım😂
Sonmez3334 Yaseminlgn iyi gelirmiki 😭 kendimi iyi hissetmiorm hamile kalmadan once gobegim hic yoktu hic olmadida ama simdiden boyle cikti
Yaseminlgn Sonmez3334 bozmayın moralinzi güzelce nemlendirirseniz hiç çatlak oluşmak inşallah 😊 bir de bol su içmek şartmış vücut susuz kalırsa da göbek büyüken çatlayabilir
Sonmez3334 Yaseminlgn cok su iciyorum su yetistiremiorlar bana ama daha once gobek yoktu birden cikinca bende rahatsiz oldm🤣🤣
AyeIkraDemir Yaseminlgn evet canım ilkte biraz daha geç belli ediyor hareketi falan da olsa inşallah en kısa zamanda büyürsünüz sağlıkla gelsinler inşallah
Zuve Yaseminlgn bnmde cok az cikmis yani hamis oldugum belli. Rahmim ters bi doktor dedi az cikcak karnin kendi doktorumda alakasi yok dedi🙂 kime inanayim
BurcuKeskinGr Selam🤗 bende 14 ün içindeyim,hafiften çıkmaya başladı,ama dışardan anlaşılacak kadar değil benimde..
Yesimmm93 Yaseminlgn 15+5 pijamalarla baya bellı oldu ve İnan şu iki gün içinde bu kadar büyüdü dar giymediğim için kimse anlamıyor ama ev halıyla baya belli 😄
Aysnismail Yaseminlgn bende 16 +5 günlugüm 16+2 d3 hicbirseyim yoktu obür gün sabah uyandim esim dedi ki gobegin cikmis cok minnak daha ama olsun yinede biraz cikti minnosum 😍