Ayse_beren 1234456789 normal degerlerde degil ama bu illa bi hastalik oldugu anlamina gelmez 30-40 kilo alanlarda var evet ama cokk sagliksiz. En ideali 12-15 ama bu pek mumkun olmuyor.
1234456789 Ayse_beren onu anlatmaya calsyrm kız ztn sorun yapmış kiloları altı ayda 13 oldu die acil Dr ye girmelisiniz yazılmış korkutma ya gerek yok kafasına takıcak stres bebeğine daha çok zarar .
Ayse_beren zlemAcar bence cok ideal boyle devam edip dogurursunuz insallah son haftalarda haftada 1 kilo bile alani duydum ben
Hatice96 21+2 olduk.85 ile başladım Suan 89 'um boyum 1.75 sizce nasıl.? 1 kilo 2 kilo aldım diyenler var .kendim kuşkuya düştüm 🤔
ZeynepKr Bende 63 le hamile kaldim 36 haftalıgız 7 kilo aldim toplamda. Biraz hareketli bir yaşamim var çok şükür aşiri şişmedim son ayda cok almayayım diye dua edıyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sevde123 symnrakyz inşallah fazla almam yaa hiç istemiyorum bebiş sağlıklı olsun ben zayıf kalayım 😂😆
1234456789 symnrakyz canım o şişlik kilo ztn şöyle düşün üç kilo bebeğin olsa 2.bucuk kilo pilsantasi olsa bunun suyu filan 2 de onlar gelse 7.8 kilo bir anda ztn gidiyor kalanida zamanla gidicek
symnrakyz Keriminmutluannesi tatlidaan nasil uzaak durabilirim bilmiyorum yaa prenses heep tatlii istiyooo bende haliylee yiyorum🙈
Keriminmutluannesi symnrakyz aynen tatlıdan uzak duramıyorum bende, tatlı ihtiyacımı kuru üzüm kayısı falan yada tatlı meyvelerden almaya çalışıyorum🙁
symnrakyz RmeysaAkba aaa baak bunu bilmiyodumm mantiklii evet cunkii bi nevi verdiklerjmizi aliyoruuz bidee ustunee hamilelik kilosu eklenince prablem var saniyoruuz
Orucu12 symnrakyz 56 ile hamile kaldım 24+4 olduk 70 kiloyum bu hafta seker testi yapilacak Allahtan boy var sade göbek gözüküyor kendimi durduramiyorum Allah yardımcımız olsun valla
Orucu12 symnrakyz ben bir ayda 6 kg aldım oyuzden kilo alımın normal ama hızlı dedi bakıcak kilo beni rahatsız etmiyor bebege yarasın da gerisi onemli degil
Asrinbaby edaaltun 22. Haftalarda kaç kilo almıştım cnm benle aynı kiloda hamile kalmışsın ben 22. Haftada 7 kilo aldım 😣 ve korkuyorum