HaticeKoyuncu Evlenmeden önce 58 kiloydum 1 sene içinde 70 kiloya kadr cıktım 😢 ve hamile kaldım rahat geçirmeme ragmen 68 kiloya düştüm 17 haftalık oldm hala 68 im son aylarda alırsın diyolar bebiş alsın ben almıym snra vermesi zor olcak 😆
Keriminmutluannesi symnrakyz aynen tatlıdan uzak duramıyorum bende, tatlı ihtiyacımı kuru üzüm kayısı falan yada tatlı meyvelerden almaya çalışıyorum🙁
DidemYldrm symnrakyz 20 haftam bitti canım 170 boyum 58 kilo hamile kaldım 1 1,5 kg arasi gidip geliyorum dikkat et şeker olabilir
Cagla1509 symnrakyz ben 78 kilo ile hamile kaldim 93 kilo ile dogum yaptim kizim 6 gunluk daha tartilmadim 🙂
1234456789 Ayse_beren onu anlatmaya calsyrm kız ztn sorun yapmış kiloları altı ayda 13 oldu die acil Dr ye girmelisiniz yazılmış korkutma ya gerek yok kafasına takıcak stres bebeğine daha çok zarar .
1234456789 symnrakyz canım o şişlik kilo ztn şöyle düşün üç kilo bebeğin olsa 2.bucuk kilo pilsantasi olsa bunun suyu filan 2 de onlar gelse 7.8 kilo bir anda ztn gidiyor kalanida zamanla gidicek
bilges symnrakyz evet 52 ile hamıle kaldım şuan 63 oldum aslında görenler nerene aldın dıyolar gerçekten olan karın göğüs başka büyüyen bıyerım yok ama nebılım almışım 🤣🤣
EmineSemin 25 haftalık hamileyim 50 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum doktorum hiç bir sorundan bahsetmesi zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyormuş
Arya92 symnrakyz 24.haftadan sonra şeker yüklemesi yaptırabilirsiniz zaten şekerden kaynaklı ise ozamandan sonra isterseniz de yiyemiyorsunuz. Ben 27+2 haftalık gebeyim 6 kilo aldım.simdi de şeker çıktı.o yüzden dikkat ediyorum. Şeker çıkmazsa bebeğe Bir zararı olmaz aldığınız kilonun sadece sizin haraket etmeniz zor olur doğumdan sonra kilo size kalır.ama bebise zararı yoksa fazla kilonun kafanızı kiloyu takmayin
Acrbaby symnrakyz 67 kilo ile hamile kaldım maşallah suan 16+4 haftalığız 63 kiloyum . Boyumda 1,71 , son haftalarda kaç olurum acaba kaç kiloyla bitiricem bakalımm