Heather Doktor hormon testi yapmıştır zaten eğer hormonlarda ya da diğer değerlerde sıkıntı olsa uyarırdı doktorunuz. Sağlıklı şeyler yiyşn bebek güzel beslensin ağırlık artışının rakamsal değeri çok önemli değil bence. Aslolan iyi beslenmek❤
Nilemyus symnrakyz symnrakyz inşallah canım benim. Asıl kilo hamilelikte değil emzirme döneminde alınıyor ve sonradan vermesi çok zor oluyor. Buyüzden formumuzu korumak lazım. 😘
cemileanlar symnrakyz vlla 3 Gebeliğim 66 kiloda hamile kaldım 59 a kadar düştüm suan 22+6 Günlük hamileyim ve 61 kiloyum 😁
Edirefp 1234456789 biraz araştırın 18 kilonun normal olmadığını anlarsınız. Evet sorun edilecek bişey değil kilo ama kilo almaya bi sebep sağlık sorunu yoksa.
firdevs 1234456789 ben evlendiğimde 55 kiloydum 3 sene de 20 kilo aldım 🤦🏻♀️ Hamile kalmadan önce 79 kiloydum 27 haftalık yani 7 aylık hamileyim 89 olmuşum daha fazla almamak için dua ediyorum canım 🙁
symnrakyz firdevs inanki iy almissin senden 1 ay eksigim 3 kiloda fazlaam varrr caan ya idaremizi korudugumuz muddetce sıkinti olmaz insallah tahlilleri verdim bakalim sonuuc yarin ne cikacaaj merakla bekliyrm
Ozlemr firdevs sen de benim gibisin:/ Evlendikten sonra birşeyler oldu resmen dengem bozuldu. 67 kiloyla evlendim. 3 senede 90 kilo oldum. 90 la hamile kaldım şimdi 29 +2 im 7 kilo aldım 97 oldum.
firdevs symnrakyz bişeycik olmaz kuzum Allah’ın izniyle benim şekerim birazcık sınır da çıktı korkulacak kadar değil ama dikkat edilmesi gerekirmiş açlık şekeri istedi Doktorum bakalım Çarşamba günü görcez bizde sonuçları canım 🙏🤗
Zehra2701 symnrakyz hamile kaldigimda 70 kiloydumm şuan da 30 haftalık hamileyim ve sadece 8 kilo aldım seninkisi çok fazla canim
RmeysaAkba Biraz araştırınca kişinin hamile kaldığı kiloyla doğru orantılı olduğunu öğrendim eğer zayıf hamile kaldıysanız 18 19 kilo bile normal miş ama eğer kilolu hamile kaldıysanız ayda 1 kilo normalmiş çok şaşırmıştım okuduğumda
symnrakyz RmeysaAkba aaa baak bunu bilmiyodumm mantiklii evet cunkii bi nevi verdiklerjmizi aliyoruuz bidee ustunee hamilelik kilosu eklenince prablem var saniyoruuz
Keriminmutluannesi symnrakyz canim bende de öyle oldu 6 ayda 13 aldım şimdi 8 aylığım ve 20 kq almış durumdayım doktorum bi problem olduğunu söylemiyo ben zaten 50 kqla hamile kalmıştım..Ma ekmeği kesmek gerekiyo bide tatlıdan uzak durmak🙁
symnrakyz Keriminmutluannesi tatlidaan nasil uzaak durabilirim bilmiyorum yaa prenses heep tatlii istiyooo bende haliylee yiyorum🙈
Asrinbaby edaaltun 22. Haftalarda kaç kilo almıştım cnm benle aynı kiloda hamile kalmışsın ben 22. Haftada 7 kilo aldım 😣 ve korkuyorum