sinber Bus_ak18 ay tahmin edebiliyorum kuzum kucağına almakta nasip olsun inşallah ben de bu ay kalırım❤️🥰
Bus_ak18 sinber amin canım. Hep duamda olacaksınız. O günleri çok yaşadım bilirim. Rabbim en kısa sürede nasip etsin
ffckizannesi Bus_ak18 kac yasindasn busra hayirli olsn cok sevndm bende 3 gun gecikmeyle ogrenmistim degerm 560 di . İns iki gun snra berdiginde degerlerin katkatkatlanir
Aryaziya35 Aryaziya35 ben daha değilim ama istiyorum doktor hatası sonucu bebeğim olmuyor ayın 17 sinde rahim filmi çektircem ondan sonra bu ay kalabilirsin dedi doktorum bakalım Rabbim de nasip ederse inşallah olcak
Aryaziya35 Bus_ak18 darısı bana inşallah dua edin banada lütfen bende istiyorum ikinci bebeğim olsun nasipse inşallah
[silindi] Bus_ak18 canım hayırlı olsun seninle sat aynıydı bende 3 gün geçiktim test yaptım silik çizgi çıktı ama burdan nasıl atıyosunuz resmi
Bus_ak18 [silindi] googleye imgyukle.com yaz kuzum resmi seç yükle altta copy yazıyo ordan kopylaa buraya yapıstır. Umarım sende de vardır kuzum benm
Saribebek Bus_ak18 hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. En güzel sevgililer günü hediyesi oldu
Bus_ak18 Saribebek ayyy vallahi yaa eşime süpriz yapma planlarm vardı ama dayanamadım arayp söyledim 🙈 oda işte nasıl dayanıyo bilemem