ipekveannesi Gulsahim bende az mı ağladım doğum hikâyelerinde anlıyorum seni 😂 amin canım çok teşekkür ederim 💕
Gulsahim ipekveannesi acayip duygulandım hepsinde ağlıyorum 🙆♀️🙈 çok şükür ne mutlu darısı bize inşallah canım benim
ipekveannesi Kuzucugunannesi herşey kafada bitiyor aslında ben hep herkes çatır çatır doğuruyor sen mi doğuramayacaksın diye kendimi tabiri caizse gaza getiriyodum 😂 inan bana o ağrılar geçiyor sancılar herşey unutuluyor anı yaşa pişman olma ❤ amin canım inşallah
Gulsahim ipekveannesi brinm çatılar çok dar kuzum hiç sanmıyorum 2.doğum olacak inş olursa bende dğşnğğrm normal doğum bakalım hayırlısı 🤗💞💞
__meczup__ ipekveannesi evet aslında hic bi seyden korkmamak lazim kesi de olabilir dikis de suni sancı da olabilir doğum 1saatte sürebilir 12 saatte sonuca odaklanmak lazim galiba sonuç olarak bebege kavuşmak en guzel son♥️ pozitif düşünmeye özen göstermeliyiz
ipekveannesi Suranurun_annesi06 devlet ve özelde kontrollere gidiyordum devlet 2580 özel 3 kg dedi sonuç ikisinin dediği de çıkmadı 2760 gram doğdu
ipekveannesi Eminekckgny Summe sebile ye's-serah" " Sonra ona yolu kolaylaştırdık." Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr." " Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma Rabbim işimi hayır ile tamamla." diye dua etmiştim