hilalyavuz ipekveannesi Maşallah ne güzel kolay doğum olmuş darısı biz bekleyenlere olsun 🤲🏻 Sağlıkla büyüsün minnoş hayırlı evlat olsun 🤲🏻😊
Emin_e ipekveannesi hayırlı olsun bebeginiz, ben de 6 dikisle yaptim, dikisler ne zaman iyileşiyor sizin gecti mi
Berna1409 ipekveannesi kac gunde ayaga kalktin canim kac gunde toplandin kendini 🌼 Rabbim uzun hayirli omurler versin 🌼
ipekveannesi Berna1409 sağol canım teşekkür ederim 💕 doğum yapar yapmaz fırladım ayağa çok şükür herseyimle kendim ilgilendim hiç yatmadım dikişlerimde 14.gunde düşmeye başladı
ipekveannesi Suranurun_annesi06 devlet ve özelde kontrollere gidiyordum devlet 2580 özel 3 kg dedi sonuç ikisinin dediği de çıkmadı 2760 gram doğdu
ipekveannesi Eminekckgny Summe sebile ye's-serah" " Sonra ona yolu kolaylaştırdık." Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr." " Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma Rabbim işimi hayır ile tamamla." diye dua etmiştim
betlylmz ipekveannesi masallah allah bagislasin🤗bende 28 haftaligim galiba yavas yavas dogumu düsünmeye basliyorum nasil gecicek acaba diye.. yazdiginiz bi rahatlik verdi gibi😅
ipekveannesi betlylmz çok teşekkür ederim 💕 sakin ol akışına bırak herşeyi evladına kavuşmana az kaldı öyle düşün 😍
Sudeeali ipekveannesi oh oh bide dikiş düşürücez bilmiyodum bunu inşallah bende sizin gibi açıklığım olurda öyle giderim hastaneye ya 🥰🙏🏻
ipekveannesi Sudeeali işin en kolayı o eğer güzel bakarsan kısa sürede düşerler mesala ne yalan söyleyeyim pansumanı güzel yapmadım belki daha çabuk düşürürdüm inşallah canım belki senin hikayen benimkinden daha güzel olur ❤