ipekveannesi Rumis amin inşallah çok sağol canım ❤ ilk düşündüğümüz hatta kesin dediğimiz isim İpek'ti ama sonra Defne olarak değiştirdik. İpek ismi çok naif ilerde bir kızım daha olursa ismi kesinlikle İpek olacak. Meryem İpek gerçekten çok güzel
Yasemin1998 ipekveannesi Her sancı geldiğinde hangi öğrendiğiniz duayi okudunuz acaba söyleyebilirmisiniz ? 😌❣
ipekveannesi Yasemin1998 tabi her sancı girdiğinde elimi karnıma koyup Summe sebile ye's-serah" " Sonra ona yolu kolaylaştırdık." Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr." " Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma Rabbim işimi hayır ile tamamla." diye dua ettim
Aysema ipekveannesi Çok güzel bir hikaye. Meleğinizi güzel günlerde büyütün inşallah. Hangi duayı okudunuz acaba onu merak ettim :)
ipekveannesi Aysema amin canım inşallah 💕 elimi karnıma koyup Summe sebile ye's-serah" " Sonra ona yolu kolaylaştırdık." Rabbi yessir ve la tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr." " Rabbim işimi kolaylaştır, zorlaştırma Rabbim işimi hayır ile tamamla." diye dua ettim
Selmaucman ipekveannesi rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🤲🏻🥰bende 38+3haftalgm bi haftadır sancılarım bu sabah avuç dolusu su geldi doktora da gitmedim yarın kontrlm var bakalım 😊
Gulsahim ipekveannesi mutluluktan ben bile ağladım şuan rabbim herkese böyle güzel doğum nasip etsin canım.. Ve evladınla bir ömür boyu mutlu olun sağlıkla sıhatle. Duygulanıyorum doğum hikayelerini okuyunca 🙈🤰💕❤️💞
ipekveannesi Gulsahim bende az mı ağladım doğum hikâyelerinde anlıyorum seni 😂 amin canım çok teşekkür ederim 💕
Sulegkdmr ipekveannesi maşallah Sübhanallah Rabbim analı babalı büyümeyi nasib etsin inşallah böyle güzel ve kolay bi doğum bizede nasib olur inşallah 🥰😊🙏
Kuzucugunannesi ipekveannesi amin hayirlisi ile bendr normal dogum istiyorum korkmuyorum sadece nasil sanci bekler ve dikişten korkuyorum hepsi bu yoksa evlenince de korku heyecan vardi onun gibi düşünüyorum kendimce pozitiflik yaratiyorum bakalm hayirlisi olur insl rabbim tekrar anali babalı büyütsün canim
ipekveannesi Kuzucugunannesi herşey kafada bitiyor aslında ben hep herkes çatır çatır doğuruyor sen mi doğuramayacaksın diye kendimi tabiri caizse gaza getiriyodum 😂 inan bana o ağrılar geçiyor sancılar herşey unutuluyor anı yaşa pişman olma ❤ amin canım inşallah