Mrvfndk mrvky34 benm papp a 1.9 duzeltilmis mom 0.80 nasil peki .sadece ense kalngli hakknda bilgm vardi bu degerlri bilmyrm hic nasil olmasi lazm .yasim 26 benmde .
mrvky34 Hi2018 benden yine yuksek. Siz icinizi ferah tutun. Yastan dolayi oyle cikmistir. Benim degerlerim daha kotu. Kombinw risk 1:1300 ikili (biyokimyasal) 1:179.
Hi2018 Mrvfndk inşallah sapasağlamdır. Benim doktorum olmayabilir Mrvfndk ay inşallah canım kalbimi rahatlattın. Allah tüm dileklerini kabul etsin
Mrvfndk Hi2018 allah bekleyenlern yaninda görüyo bizi duamizi duyuyo insllah bisey olmadan dogacaklr sag saglim. .sonc kotu de gelse neler okuyorz goruyorz yine saglam dogan o kadar var ki yuzde 1 de olsa ihtimal bence iyi .
Hi2018 mrvky34 ben karar vermek için birhafta düşündüm şimdide 16 hafta olması için bekliyorum. Bide sonucu bekliycem çok zor çok
Hi2018 Hi2018 Mrvfndk papa 0,80 ortalama değer yaş riskinizde yok. Ama bunlar ense kalınlığı ve burun kemiği ölçüleri ile birlikte değerlendirildiğinde risk çıkabiliyor. Kombine riskiniz kaç sizin
SerpilDzCb Sorun ne bilmiyorum fakat eğer İstanbul da yaşıyorsanız amniyosentez öncesi DR Recep Has’a muayene olmanızı öneririm.
aysglbz SerpilDzCb merhaba benimde ense kalınlıgında sıkıntı vardi salı prof.recep has randevum var siz daha önce gittinizmi recep hocaya smdiden teşekkür ederim
SerpilDzCb Bu arada amniyosentez çok kısa süren bir işlem. İğne olmak gibi. Tehlikeleri tabi ki var fakat normal bir hamile için bile birçok tehlike var eğer başka bir çare kalmadıysa içiniz yaptırarak rahatlayacaksa yaptırın.
Prenses001 mrvky34 benim hcg 64 ben o yüzden risk çıktığını düşünüyorum kız bebeklerde daha yüksek çıkabiliyormuş kızlarda progesteron daha fazla salgılandığı için hem fazla bulantı hem beta hcg diğerlerine göre daha yüksek çıkıyormuş
mrvky34 Mrvfndk benim riskimi pappa dusuklugu artiriyot. Sizinkinide hcg yuksekligi. Down sendromlu bebeklerin pappa si dusuk hcgsi yuksek olurmus. Tek basina bu degerler anlam ifade eder mi? Her dr ayri bisey soyluyor
mrvky34 Prenses001 benim birinci kiz. Bu erkek. Ikisindede hcg 30. Hcg yuksekligi mom olarak 2nin uzerindeyse temkinli olmak gerekiyormus. Pappa hcgnin %40i kadar dusukse risk artiyormus
mrvky34 Prenses001 aslinda degerlerin iyi ama neye gore risk artmis sende anlayamadim. Hcgsi 110 olan birine normal sonuc vermis. Size risk. Mom kacti senin? Evet valla herkesle konusuyorum farkli bisey ogrenebilir miyim diyw