Kbrbydk mmeryemyasar portbebeye zaten çok uzun zaman kullanmıyorsunuz. Ayak yeri ayarlanabilir olduğu için tam yata pozisyona getirip ayak ortusu ile kullanabilirsiniz bence. Bende aldım Kraft time çok hoş çok pratik kapanmasi tek elle kolayca açılıp kapanıyor.
ozgeya Denizinci Aynen öyle☺️ Mutlaka her üründe beğenmeyen de oluyor beğenen de.Biraz da kişilerin beklentileriyle orantılı☺️ Rica ederim🧡
Elizvedeniz mmeryemyasar evet dün geldi aldığım ürün daha kullanmak nasip olmadı kurduktan sonra denedim. kolaylıkla kapatabildim. Zaten kolay kapanmasa bile eşim yanımda olmadan pek biyere giden biri olmadığım için benim açımdan pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tabi mağazada ürünü bi deneyin derim. Ben ürünü çok beğendim gerçekten tam istediğim gibi bir ürün seve seve kullanacağımı düşünüyorum
FatmaKucuk Tugcem92 Bebeğim daha doğmadığı için yani ana kucağını içinde bebekle görmediğim için bilemedim 😕 Arabayı kullanışlı bulup, beğenerek almıştık ama o kadar çok yorumu okuyunca güvenemediğimiz için iade etmeye karar verdik eşimle
esis2018 mmeryemyasar uzun süre kullanabilmek için bunu tercih ettik ayak örtüsü var zaten onu takınca bi sıkıntı olmuyo kumaşı, ağırlığı, açıp kapatması cok cok pratik fiyatı 2600tl den 1850 tl ye düsmüstü e bebekten aldık cok memnunuz
Miramom dilekkrtp kiwi city way aldım çok beğendim hafif bir ağırlığı da yok gayette kullanışlı internetten 1100 tl ye geldi
minikmelegim_ Yaprak2019 aslinda kolay ama güç gerektiriyor. Yapa yapa anca alisiyorsun yani o da tek elle kapanabiliyor becerebilene🤣
Adimadim Yaren2019 biz pierre cardin bubba aldik hepsiburadadan hatta 2 gun falan oldu geleli hemen kurduk gayet guzeldi tavsiye ederim