Medas Biz elele ranger aldik. 1449du indirim vardi 1376ya geldi. Çok konforlu hafif 4 yaşa kadar kullanilabilir. İçinde bir sürü desteği var ben çok beğendim. 130 tl de indirim çeki verdiler onunla da yağmurluk ve bebek çantası aldım bedavaya geldi :)
FatmaKucuk Tugcem92 Bebeğim daha doğmadığı için yani ana kucağını içinde bebekle görmediğim için bilemedim 😕 Arabayı kullanışlı bulup, beğenerek almıştık ama o kadar çok yorumu okuyunca güvenemediğimiz için iade etmeye karar verdik eşimle
NurseB dilekkrtp casual vista trona travel. Baston tarzında puseti de var. Hafif. Çok kullanışlı. Kullananlardan tavsiye üzerine aldık. Diğer türlü travel alanlar sonradan hep 2.baston arabayı almış bunda 2. Almak gerekmeyecek:) tavsiye ederim
iremdemir Ftsctn_20 biz geçen hafta aldık baby plus canyon modelini. Birsürü model araştırdık hepsi aynı aslında. En fazla 2 sene kullanacağım bişeye dünya para vermek istemedim. İstediğimiz tüm özellikler var baby plusta. Çift yönlü hem puset hen araba olarak kullanılıyo arka tekerlekleri büyük vs. Kahve bardağı koymak için aparatı bile var 😃 umarım kullanımında da sıkıntı yaşamayız ama hiç şikayet okumadım daha bu arabayla alakalı
Ftsctn_20 iremdemir bizde nasip olursa önümüzdeki hafta sonu alicaz Rabbim hayirlisiyla ile kullanmayı nasip etsin hepimize 😊🙏