HcA Bende peg perego book 51 aldım. Özellikleri çok iyi tek kumaş garantisi olan aynı zamanda güneş ışınlarına geçirmiyor uv korumalı. Çok hafif ve sağlam tavsiye ederim👍🏻
Munilice Kraft armor travel sistem aldım ben ✨ henüz gelmedi bebeğimiz ama kullanımı çok keyifli görünüyor 😍
ozgeya brcaky Ocarro Mamas Papas’ın en ağır ve büyük modeli☺️ Diğer modelleri daha hafif,daha pratik.Sizin aldığınız da çok iyi bir tercih olmuş,bizim de seçeneklerimiz arasındaydı☺️Güle güle kullanın
cerrah61 dilekkrtp quinny buzz bizimki, görümcem aldı 👍🏻 kendi çocuklarına da aynı markayı kullanmış o çok memnun
bimuallime dilekkrtp Arkadaşlarımın çoğunun tavsiyesi ile casual air travel aldım. Çook güzel bir araba. Ancak travel olunca çok yer kaplıyor ve ağır. Ben bunları göze alarak pusetinin portbebesinin içinin rahatlığına bakarak aldım. Çok güzel incelemeni tavsiye ederim. Bir de geçen jokere gittik gezerken. Bir araba gördüm kabin tipi diye. Anaaa çalışan kız bir saniyede kapttı minnacık oldu. Sonra açtı bildiğin araba. Yani pusetle gezmek falan güzel ama yer olayını da düşünün❤️😬
Denizinci ozgeya Açıkçası bende çevremden iyi yorumlar aldım ama . Sanırım bu işte biraz şans işi kullandıkça anlayabileceğiz. Teşekkürler yorumunuz için 🙏
ozgeya Denizinci Aynen öyle☺️ Mutlaka her üründe beğenmeyen de oluyor beğenen de.Biraz da kişilerin beklentileriyle orantılı☺️ Rica ederim🧡
Denizinci brcaky işte kafamı karıştıran şeyler bu yorumlar oluyor . Bakalım doğuma daha var biraz daha araştıracağız. ☺️🙏
gezentianne dilekkrtp Doona❤️ Hem puset hem oto koltuk hem bebek arabası oluyor cok hafif. Kullanımı 12-14 ay maksimum, sonra baston arabaya geçeceğiz
mmeryemyasar esis2018 ben de ayni arabayi almayi dusunuyorum anakucagi haric olan oturma yeri tam portbebe olmuyor sanirim portbebesiz haliyle kullanimi uygun oluyor mu ekstra alcakmisiniz
Kbrbydk mmeryemyasar portbebeye zaten çok uzun zaman kullanmıyorsunuz. Ayak yeri ayarlanabilir olduğu için tam yata pozisyona getirip ayak ortusu ile kullanabilirsiniz bence. Bende aldım Kraft time çok hoş çok pratik kapanmasi tek elle kolayca açılıp kapanıyor.
esis2018 mmeryemyasar uzun süre kullanabilmek için bunu tercih ettik ayak örtüsü var zaten onu takınca bi sıkıntı olmuyo kumaşı, ağırlığı, açıp kapatması cok cok pratik fiyatı 2600tl den 1850 tl ye düsmüstü e bebekten aldık cok memnunuz
Kedili_Anne dilekkrtp ben kraft by peg perego aldım. Çok araştırdım. Çok bunaldım. En sonunda onu seçtim :)
mmeryemyasar Elizvedeniz kraftin profitiyle time’i arasinda kaldim profit cift elle kapaniyor diye zor olur dediler siz memnun musunuz pratiklik acisindan
Elizvedeniz mmeryemyasar evet dün geldi aldığım ürün daha kullanmak nasip olmadı kurduktan sonra denedim. kolaylıkla kapatabildim. Zaten kolay kapanmasa bile eşim yanımda olmadan pek biyere giden biri olmadığım için benim açımdan pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama tabi mağazada ürünü bi deneyin derim. Ben ürünü çok beğendim gerçekten tam istediğim gibi bir ürün seve seve kullanacağımı düşünüyorum
Elif_t dilekkrtp Prego quattro travel sistem aldık çok fonksiyonlu kolay katlanır ve hafif. Henüz kullanmadık ama çok içime sindi 1840 tl idi
Tgbb dilekkrtp kraft profit plus alacak kayınvalidem ama ben daha ucuz bir şeyler istiyorum. En iyisi olsun oğluşuma diyor ama ben emin olamıyorum o kadar para verilmesi doğru mu diye 🤦♀️
Marinedeniz Ftsctn_20 ben de ondan almayi dusunuyorum fiyati da uygun digerleri cok pahali geliyor acikcasi