dilekkrtp Bu konuda eşimde öyle düşünüyor ben çok karasız kaldım zaten çokta aman aman pahalı bi şey almak istemiyorum
ozlem_1990 dilekkrtp fisher price sierra travel sistem aldım ben, çok kaliteli ürün kumaşı, tekerleri, sürüşü 😊ikinci çocuğum için aldım. Ilkinde ki tecrübelerime dayanarak. Puseti araba koltuğu oluyor ayrıca hastane giriş çıkışlarında da lazım olacak.
Cigdemanne_01 dilekkrtp tripper explora plus travel sistem bebek arabası burgundy setini aldım. Çok iyi çok memnunum tabi daha bebeğimi koyup gezmek nasip olmadı ama alırken denedim başkasının çocuğunu bindirip mağaza içerisinde gezdim 😂😂 çok güzel çok hafif çok kullanışlı. Puseti hafif ve mükemmel yenidoğana da çok uygun. Fiyatı 2000 den 1400 e düşmüştü öyle aldım 😊 öneririm
Mervemeydan Bobojunior alacağım tek elle kapanan kabin boy olabilen birşey istiyordum görünüş olarak da gayet güzel baston tarzlara göre
Sonay38 Sum50 6 7 ayına kadar pusetli oluyor ve size dönük ondan sonrada etrafı izlemek istiyor zaten sorun oluşturmuyor tek yönlü oluşu. sürüşü falan çok rahat bende alırken çok tereddütte kalmıştım rahat sürüşü ve hafifligi İyiki almışım derdirtiyor
Marinedeniz Ftsctn_20 ben de ondan almayi dusunuyorum fiyati da uygun digerleri cok pahali geliyor acikcasi
iremdemir Ftsctn_20 biz geçen hafta aldık baby plus canyon modelini. Birsürü model araştırdık hepsi aynı aslında. En fazla 2 sene kullanacağım bişeye dünya para vermek istemedim. İstediğimiz tüm özellikler var baby plusta. Çift yönlü hem puset hen araba olarak kullanılıyo arka tekerlekleri büyük vs. Kahve bardağı koymak için aparatı bile var 😃 umarım kullanımında da sıkıntı yaşamayız ama hiç şikayet okumadım daha bu arabayla alakalı
Nurhan54 dilekkrtp concord neo earaba avionaut kite anaa kucagi aldik araba essek olusi gibi ama cok konforlu
Elizvedeniz FatmaKucuk bende araştırdım şikayetvar.com dan profit plus ile alakalı şikayet görmedim ben çok beğenerek aldım umarım memnun kalırım 🤷🏻♀️
FatmaKucuk Elizvedeniz Profit olması gerekmiyor Kraft marka anakucaklarına aynı yorumlar yapılmış Kraftın sadece bir modeline yorum yapılmamış yani. Dediğim gibi siz bilirsiniz sizin tercihiniz sonuçta az bir para ödemiyoruz bebeğimiz yatamadıktan sonra 🤷🏼♀️
Hasderluna dilekkrtp kraft tango aldık hem hafif hem de tam yatışı var yenidoğandan itibaren kullanmak için ama henüz kullanmadık
Busimss dilekkrtp nasipse e bebekteki 23 Şubat indirimini bekliyorum. Gidip gördük Kraft time alıcaz Allah’ın izniyle
Sznsznszn Daha yeni geldi e bebekten indirimden aldik gayet hafif ve kapandığı zaman küçük kalıyor tek el ile kapatıp açılıyor ve kapanınca pay diye yere düşmüyor diğerlerini denedim yere düşüyo hemen puseti yanında ve çok sağlam duruyor bebek anne bardaklik yeri de var benim acayip hoşuma gitti çoğu bebek arabasında dikkat ettim çocuğun ayaklari hep sallanıyor ayak koyacak yeri yok oturma pozisyonunda bizimkinde ayak koyacak yerde var joie müze x bizimkisi normalde 1200 tl e bebek indiriminde 780 e denk geldi çok çok çok iyi