SerpilDzCb eaknl ben ense kalınlıgına baktırmak için gitmiştim 1100 aldı 22. Hafta için gün verdi o zmn 1300 ücret alınacak dedi ikiz oldugu için bnm böyle demek az önce arkadaşıma sordum dediğiniz gibi 900 müş tekil gebelikte.
Deleted5544 Htc03 pendik çarşıda devlet hastanesinin orada internetten bakabilirsiniz halil mesut olarak instagramı da var
Utayturku Zeyneptoprak merhaba. hayır renkli hiç bişey yok. foto veriyor ölçümlerin olduğu 10 tane foto sanırım ama renksiz siyah beyaz. renkli göstermiyor bebeği :)
Utayturku Zeyneptoprak hayır talep edemiyosunuz bile çünkü böyle magazinsel şeylere çok karşıymış kendisi 😄
aysenurakay Bahar1 bende cumartesi günü gidicem hekimoğluna iyi miydi gerçekten kaç tane resim verdiler?
Fatma8988 Ataşehir Alle Sağlığı aradım 600 tl dediler. Medipol çamlıcada 560.. Alle o kadar ünlü olmasına rağmen fiyatı bana iyi geldi. Oraya gidicem galiba
Utayturku Zeyneptoprak malesef bizde çok istedik sonra özel doktorda muayene olarak çocuğumu gördüm 😂😂 vedat bey çok iyi bi doktor o yüzden içim çok rahat 🥰
Utayturku Zeyneptoprak kesinlikle tavsiye ederim. Hem perinatolog hem doğum uzmanı 45 yıllık doktor ve aşırı güven veriyor. Zeynep kamilin perinatoloji kurucularındanmış. Geçmişini araştırıp gidin mutlaka kendide böyle istiyor internet sitesi var hobilerine kadar öğrenmiştim gitmeden önce 😄
Bahar1 aysenurakay Ben çok memnun kaldım renkli resmini verdi onun dışında butun ölçüleri siyah beyaz verdi bir de hepsini cd verdi