Sedatrk Blcns Beylikdüzü medilife hastanesinde yaptırdım 600 TL ama 1 saat falan inceledi herşeyi ben memnun kaldım perinotolog yaptı CD ve renkli foto falanda verdi
SerpilDzCb Blcns Dr Recep Has var herkese özellikle öneriyorum kesinlikle işinin en iyilerinden bnm ikiz oldugu için 1300 muhtemelen tekil gebelikte 1100 flndır. Biraz netten bakın siz kendisine arayıp tekil gebelik fiyatını da öğrenirsiniz.
tugce67-67 Blcns yok canım ya yaptıranlar genelde 300 den 600-700 e kadar falan diyordu.oda peritonolog ve başka bi bölümdü ona göre fiyat değişiyormuş.bide çok popüler işin ehli insanlar biraz daha fazla alıyormuş.bugün bi arkadaş altan cebeciye yaptırmış 600 vermiş beylikdüzü civarı
Blcns tugce67-67 evet benim doktorum da peritonolog olmalı dedi. Ama popüler birileri herhalde verdiği isimler bin TL’den başlıyor dedi. Daha uygunu varsa oraya gideyim yani 400 oynuyor arada 😳
Deleted5544 pendik halil mesutta yaptırdım. 390 tl ama ben 350ye yaptırdım kırmazlar sanırım. 1 saat sürdü 6 tane renkli fotoğraf verdi. güle oynaya eğlenceli şekilde geçirdik zamanımızı allaha sükür. kesinlikle tavsiye ederim
tugce67-67 Blcns canın sen nerede oturuyorsun bilmiyorum ama beylikdüzü civarında oturuyorsan o dediğime gidebilirsin arada bi geliyormuş.bir kaç doktor daha var bu civarda gidebilirsen öğreneyim sana isimlerini.
UZUME Bugun gittim cerrahpasa tip fakultesi prof dr ali benian 248 tl verdim. Randevular aksam 8 de açılıyor
addie487 UZUME iyi akşamlar. Cd veya resim aldınızmı? Cihaz renklimiydi siyah beyaz mı? Doktor bebeğin yüzünü de gösterdi mi? Bende oraya yaptırmayı düşünüyorum da bilgilendirirmisiniz?
Zelissssss UZUME canım haftaya benimde Ali beye randevum varda. Cd veya resim veriyor mu bide memnun kaldın mı
Ozooss Utayturku bende vedat bey e yaptırıcam , memnun kaldınız mı ? 😌 Tek sorunu fotoğraf vermiyormuş ama benim kendi doktorum renkli görüntü veriyor zaten
Deleted5544 Htc03 pendik çarşıda devlet hastanesinin orada internetten bakabilirsiniz halil mesut olarak instagramı da var
Betultatlisu Ben Bağdat caddesi zeki sahinogluna yaptırdım. Doktorum alanında en iyisi dedi.gercekten çok fazla ilgilendi. Renkli fotoğraf ve CD verdi. Fiyatı nakit 450 tl
Minikbirkalp Yarın yaptırıcam başakşehir tıp merkezinde fiyat söylemişlerdi ama unuttum şuan aklında yok
SerpilDzCb eaknl ben ense kalınlıgına baktırmak için gitmiştim 1100 aldı 22. Hafta için gün verdi o zmn 1300 ücret alınacak dedi ikiz oldugu için bnm böyle demek az önce arkadaşıma sordum dediğiniz gibi 900 müş tekil gebelikte.