AcelyaC Bus_ak18 Açelya Çetinkaya dün kanamam oldu doktor erken doğum riskin var dedi korkuttu 😞 Allah razı olsun
Anne18 Bus_ak18 canım bende hamıle kalmaya çalışıyorum doktor tedavısı ile pozitif olmasını beklıyoruz bana da dua edermisiniz Allah razı olsun şimdiden 🥰🥰
Busracetin Bus_ak18 BÜSRA ÇETIN . Ben de simdi reglim ancak bitince senin tavsiyelerin uzerine Hergune bir Meryem suresi okumaya niyetlendim , Allah razi olsun 🌸🌸
Hatice_01 Hatice adım.. banada dua eder mısın ❤ bebeğim var ama sağ salim sağlıkla kucağıma alayim insallah
Bus_ak18 Tgcycl soyisimda yaz kuzum. Sende baştan beri takip ettiklerimdensin umarım en kısa sürede olur🤲
Bus_ak18 Kızlar soyadıyla yazanları not aldım okumaya başlayıp peşinden tek tek isminizle etcem 💗 olmayanlarda soyadıyla eklesin hergün devam ettikçe okycm inşallah. https://i.imgyukle.com/2020/02/12/nI0EDs.jpg
Saribebek Bus_ak18 hayırlı olsun. Banada dua eder misin cuma günü kan vermeye gidecem inşallah güzel haber alırım bende
Oya27 Bus_ak18 canım Allah senden razi olsun gönlündekini versin inşallah benim de kız kardeşim için dua edermisin üç kere düşük yaptı malesef ismi Fatma Ogretici şimdiden teşekkürler 🙏