Oya27 Bus_ak18 canım Allah senden razi olsun gönlündekini versin inşallah benim de kız kardeşim için dua edermisin üç kere düşük yaptı malesef ismi Fatma Ogretici şimdiden teşekkürler 🙏
Slna Bus_ak18 ayyyy canim yaptın mi test hamile misin❤ cok sevindim. Nolur bana da dua et 🌸 Şilan benim adım❤
Mrvfndk Benmde ikili testte riskli cıktı. beyninde doktrun göremediği bi yer varms ya suyu fazla ya ödem var ddi hayırlısıyla sag saglim dogmasi icin dua eder misin canm allah razi olsn senden ismim merve fındıkcı
DilekH Bus_ak18 arkadaşlarım içinde edebilirmisin Allah razı olsun fethiye Elif Ferihan Güldane ferhan büşra çok teşekkür ederim
Elifcek Bus_ak18 merhaba bende 20 haftalık ikizlere hamileyim ismim Emine İbiş . Hayırlısıyla saĞ Salim doğum için bebeklerimin sağlığı için bize de dua eder misin 🤲🏻❤️
Selmapiskin Bus_ak18 amin canım inşallah. Hep dua ediyoruz. Komşular toplandık mı hep çor çocuk oda yanımızda hep bi mahsun. Çok canımız sıkılıyor. Hep diyorum rabbim nasip etsin onada. İnşallah bu dua vesile olur.
Mervedoganay Bus_ak18 canım eltim için okurmusun 3 senedir istiyo olmuyo ismi nigar doğanay. ALLAH razi olsun🤲